Prințul Harry și Meghan Markle vor returna cadourile primite în ziua nunții. Care este motivul?

prințul Harry și Meghan Markle vor returna cadourile primite în ziua nunții

La câteva săptămâni de la nunta regală care a fost urmărită în întreaga lume, prințul Harry și Meghan Markle sunt nevoiți să returneze o mare parte din cadourile primite în ziua nunții, iar motivul ține foarte mult de regulile stricte ale familiei regale britanice.

Prințul Harry și Meghan Markle au transmis public un mesaj, cu mult timp înainte ca nunta regală să aibă loc, cerându-le celor care își propun să le trimită diferite cadouri de nuntă să își îndrepte atenția către fundațiile pe care cei doi le sprijină și să facă donații în contul acestora. Deși mesajul ducelui și ducesei de Sussex a fost unul cât se poate de clar, cei doi au primit o mulțime de cadouri scumpe, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 8 milioane de euro.

Care este motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor returna cadourile primite în ziua nunții?

Chiar dacă pare greu de crezut, prințul Harry și Meghan Markle vor returna cadourile primite în ziua nunții, mai ales dacă acestea vin din partea unor persoane necunoscute sau a unor companii foarte mari. Regulile familiei regale britanice impun ca astfel de daruri să fie respinse pentru că o mulțime dintre cei care au trimis cadouri au urmărit ca prin acestea să își facă publicitate, lucru interzis de Palatul Kensington, potrivit thesun.co.uk.

În cazul ducelui și ducesei de Sussex, printre cadourile care vor fi returnate se numără și două costume de baie, primite de către cei doi miri din partea unei companii celebre, în speranța că cei doi le vor purta în luna de miere.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prima fotografie cu fetița Elenei Băsescu. Imaginea emoționantă cu micuța Anastasia

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț. De ce nu a vrut să divorțeze

Gina Pistol și-a împlinit visul din copilărie. Cum a luat-o prin surprindere destinul

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete