Andreea Marin a ajuns din nou pe mâna medicilor: “Am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi”

Andreea Marin, pe mana medicilor

Andreea Marin, pe mana medicilor

Andreea Marin are din nou probleme de sănătate. 

După ce la sfârșitul anului trecut, fosta prezentatoare TV a fost operată din cauza unor probleme la coloana vertebrală, astăzi, Andreea Marin a ajuns din nou pe mâna medicilor.

De data aceasta, din cauza unor probleme la gleznă. Andreea Marin nu s-a încălzit corect înainte de antrenament, altfel că tendonul lui Ahile a cedat.

“La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a două zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit “cățelușul șchiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-așa! Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipata și pedeapsa mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți că și mine. Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare:)”, a scris Andreea Marin pe pagina personală de Facebook.

Din seria "graba strica treaba" sau "asa nu, nu faceți ca mine!": in loc sa îmi încep ziua la sala de sport, asa cum îmi…

Publicată de Andreea Marin pe Joi, 14 februarie 2019

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete