Andreea Marin, detalii despre operația la coloană. Vedeta a avut emoții mari înainte să primească diagnosticul: “A existat riscul unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei”

Andreea Marin a suferit recent o intervenție chirurgicală la coloană și chiar dacă operația a decurs normal, iar vedeta se simte bine în prezent, emoțiile nu au lipsit. Andreea Marin a trecut prin clipe mai puțin plăcute înainte de a primi diagnosticul din partea medicilor, existând riscul unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei. 

Andreea Marin a început să își reia activitățile după operația suferită la coloană, vedeta fiind în proces de recuperare. Merge la sala de sport, acolo unde sub îndrumarea unui antrenor personal urmează exercițiile necesare pentru a-și recăpăta rapid forma fizică.

Andreea Marin, detalii despre operația la coloană

Dacă în alte situații a apelat la ajutorul medicilor din străinătate, de această dată, Andreea Marin a ales să se opereze în România. Problema pe care vedeta o avea la coloană a necesitat mai multe investigații, inclusiv o biopsie, aceasta fiind cea care i-a dat mari emoții Andreei Marin. Pentru că exista riscul ca rezultatul biopsiei să arate existența unor probleme mai grave, vedeta de televiziune a trecut prin momente dificile până când medicii au primit rezultatele analizelor.

“Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a spus Andreea Marin, potrivit click.ro. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Ce spune iubitul lui Jennifer Lopez despre scenele de dragoste pe care actrița le interpretează în filme? Este sau nu gelos?

35 de ani fără Amza Pellea – Mesajul emoţionant al Oanei Pellea pentru tata-Amza'

A apărut așa pe stradă și a trecut neobservată. O celebră actriță este de nerecunoscut!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete