Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme într-un timp record

Cum a slabit Lidia Fecioru

Cum a slabit Lidia Fecioru

Lidia Fecioru, celebrul bioenergoterapeut, n-a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat.

Celebra Lidia Fecioru a dus o luptă grea cu kilogramele în plus. Pare greu de crezut când o privești, dar, în trecut, Lidia cântărea în jur de 90 de kilograme.

Ambițioasă din fire, Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme în 7 luni.

“Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.
Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.
Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.
Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara.
Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc”, a declarat Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu pentru Irina Reisler

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme într-un timp record

Află cum a slăbit Lidia Fecioru  30 de kilograme în doar 7 luni din materialul video de mai jos:

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete