Andra dă startul Jurnalului de Fapte Bune

Un băieţel care cucereşte podiumurile europene în concursurile de dans, altul, de doar 11 ani, care asamblează piese de mobilier, o fetiţă care face performanţă la handbal, dar obţine, în paralel, rezultate şcolare admirabile. Ce au în comun? Din păcate, nu doar talentul, ci şi sărăcia cumplită care le marcheză primii ani de viaţă. Pentru toţi aceşti copii, lansăm proiectul Jurnal de fapte bune.

17-Andra-1_f53ac9d21c

Prin acest program, derulat de Asociaţia Pentru Familie, cu sprijinul Caroli şi în parteneriat cu Libertatea şi Fundaţia Ringier, 30 de copii fără posibilităţi materiale, dar cu performanţe în sport, muzică, arte sau învăţătură, vor primi burse în valoare totală de 360.000 de lei.

Ceea ce nu înseamnă că restul copiilor înscrişi pe platforma online a proiectului, www.jurnaldefapte bune.ro, vor fi lăsaţi deoparte: scopul proiectului e de a vă face cunoscută povestea tuturor micuţilor înscrişi, oferindu- le astfel ocazia de a fi susţinuţi de oricine doreşte să dea o mână de ajutor, prin donaţii de bani sau echipamente.

Citește continuarea articolului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse