Actrița Edith Gonzalez are cancer de col

Actrița Edith Gonzalez are cancer de col

edith gonzalez

Edith Gonzalez trece prin cel mai greu moment din viața ei. Celebra actriță de telenovelă, care și-a câștigat popularitatea internațională datorită rolului Salome din serialul cu același nume, a fost diagnosticată cu o boală cruntă: cancer de col uterin.

Boala a fost depistată după ce actrița în vârstă de 51 de ani s-a plâns de puternice dureri abdominale, în timpul filmărilor pentru cel mai recent proiect al său, telenovela Eva' produsă de Telemundo. Vestea a fost făcută publică de Edith însăși, prin intermediul contului ei de Instagram, alături de o fotografie de pe patul de spital:

Salutări fan-iliei mele! Ca de obicei, prefer să fiu eu cea care vă dă informațiile, pentru a evita orice speculații. Zilele trecute, în urma unor dureri crâncene, am fost operată. Doctorii au găsit celule canceroase, pe care le-au extirpat în totalitate. Ca parte a procesului, trebuie să fiu supusă unui tratament corespunzător vreme de câteva luni. Sunt puternică, plină de viață și capabilă de muncă.

Sper să mă înconjurați cu dragostea și respectul vostru. Apreciez interesul tuturor pentru starea mea de sănătate, vă voi ține la curent prin intermediul rețelelor sociale și nu voi mai da alte informații pe această temă. Toată dragostea mea! #forțafuria!! Vă iubesc!!!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber