Kira Hagi, despre mama ei: „Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea”

Gheorghe, Marilena, Kira și Ianis Hagi

Kira Hagi (24 de ani) este fiica cuplului format din Gheorghe Hagi (54 de ani) și soția lui, Marilena Vlahbei. Perechea mai are împreună un fiu, Ianis, în vârstă de 21 de ani.

Kira Hagi, despre mama ei: „Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea”

Kira apare pe coperta de ianuarie a revistei Unica și, într-un interviu oferit publicației, a vorbit scurt și la obiect despre mama ei, Marilena.

„Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea. Noi am ales să fim în lumina reflectoarelor, ea a ales să nu fie.

Eu o respect pentru asta și să îi respect și decizia. Pot să vă spun că nu m-a constrâns niciodată să fiu într-un anumit fel, doar pentru că așa ar trebui să fie o femeie.

Mama este elegantă, puternică și discretă”, a declarat tânăra.

Pasionată de teatru, Kira a studiat actoria în Statele Unite ale Americii, de unde s-a întors dornică să se implice în cât mai multe proiecte cinematografice.

La sfârșitul anului 2018, tânăra a fost protagonista piesei de teatru Martha. Povestea romanțată a unei prințese.

Cel mai nou proiect în care apare, filmul Între chin și amin, prezintă dura realitate a fenomenului reeducării de la Pitești.

„Primul film artistic inspirat din fenomenul reeducării de la Pitești, din octombrie în cinematografe!

Prin credință, supraviețuiește torturilor și după eliberare compune o Oda lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui, Lia”, scrie în descrierea trailerului publicat vineri, 26 iulie, pe YouTube.

Spre deosebire de Kira, Ianis, fratele ei mai mic, a ales să-i calce pe urme celebrului său tată, având în prezent o carieră înfloritoare în fotbal.

Tânărul a jucat, din 2014 până în 2016, în echipa tatălui său, Viitorul. Din 2016 până în 2018, a jucat pentru echipa Fiorentina, iar din 2018 a revenit la Viitorul, de unde a plecat apoi din nou în echipa clubului KRC Genk, din Belgia.

În urmă cu 24 de ani, în 1995, Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai de succes fotbaliști din țara noastră, s-a căsătorit cu Marilena Vlahbei.

Evenimentul avea loc la doar un an de la divorțul de prima lui soție, Leni Celnicu. Marilena este sora mai mare a Luminiției Popescu, soția unui alt mare nume al fotbalului românesc, Gheorghe Popescu.

Al doilea mariaj a fost unul de mare succes, sportivul și Marilena formând un cuplu foarte frumos și discret inclusiv în prezent.

Foto: Unica.ro / Instagram / Elle România

Citește și:

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

Ce mănâncă Regina Elisabeta a Marii Britanii? Lista alimentelor care au ajutat-o să ajungă la aproape 100 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete