Alături de cine își petrece Olivia Păunescu, prezentatoarea știrilor Antenei 1, sărbătorile de iarnă?

Olivia Păunescu

La cei 33 de ani ai săi, Olivia Păunescu se poate lăuda cu o carieră destul de vastă în televiziune. La doar 20 de ani a pătruns în această lume, începând ca reporter Pro TV.

Înainte de asta, a fost dansatoare în emisiunea postului TVR1Surprize, surprize.

Ulterior, Olivia a ajuns la Digi 24 unde a prezentat știrile sportive o vreme, apoi s-a angajat la Antena 1, unde lucrează și în prezent.

Vocală în timpul buletinului de știri, dar discretă în ceea ce privește viața personală, Olivia Păunescu, știrista Antenei 1, s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Ștefan, civil la începutul lunii septembrie și religios la începutul lunii octombrie.

Alături de cine își petrece Olivia Păunescu, prezentatoarea știrilor Antenei 1, sărbătorile de iarnă?

Anul acesta, prima vacanță a vedetei nu va fi luna de miere, ci o vizită la părinți, urmată de câteva zile la schi, în România.

„Sărbătorile pentru mine înseamnă familie, colinde, brad împodobit, înseamnă miros de vin fiert cu scorțișoară, cozonac și toate bunătățile pe care le prepară mama.

Nu am făcut niciun Crăciun departe de ai mei, iar anul acesta nu va fi o excepție, chiar dacă nu mai port același nume de familie.

Vom fi că de obicei mulți, cu veselie în jurul bradului, cadouri și iubire, îmbrățișări și zâmbete. Abia le aștept!

După Crăciun, pe 27 decembrie, este și ziua de naștere a mamei, dar și ziua de nume a soțului meu, Ștefan, deci o altă sărbătoare pe care o aștept cu drag!

Și pentru că nicăieri nu simți sărbătorile mai frumos decât acasă, de Revelion am organizat o vacanță la munte, la noi, la schi, cu prietenii!”, a dezvăluit prezentatoarea știrilor Antenei 1, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Actorul Denis Ștefan și soția lui Cristina și-au mărit familia: „Este incredibil cum un suflet atât de mic poate să …”

Ce design interesant a ales Mihaela Rădulescu pentru bradul de Crăciun de anul acesta?

S-a aflat! Unde petrec Meghan Markle și prințul Harry sărbătorile de iarnă?

Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete