Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă”

Andreea Raicu și mama ei

Spre deosebire de alte celebrități din generația ei, Andreea Raicu (42 de ani) are amintiri frumoase despre propria copilărie, lipsurile fiindu-i total străine.

Bănuiți care ar fi motivul? Mama fostei prezentatoare de televiziune era însoțitoare de zbor și îi aducea, din călătoriile sale, tot ceea ce avea nevoie și își dorea.

Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă”

La îndemnul mamei sale, Andreea Raicu a învățat de mică să ofere altora multe dintre lucrurile personale, obicei pe care l-a păstrat și la maturitate.

„Am crescut într-o familie în care am fost învățată să împart. Să dau oamenilor din ceea ce am. Cumva am învățat că asta îmi aduce bucurie.

Am început de mică să împart toate lucrurile pe care le aveam: jucării, haine, dulciuri, pentru că mama mea, fiind însoțitoare de bord, îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă”, a povestit Andreea Raicu, pentru Libertatea.

Pentru cei care își doresc să o revadă pe Andreea Raicu din nou pe micul ecran, Libertatea are o veste proastă. Nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că n-a găsit emisiunea care să o convingă cu adevărat.

„Am primit oferte, dar nu am considerat că mi se potrivesc, motiv pentru care toată energia mi-am dedicat-o businessului meu online.

Mi-aș dori o emisiune care să mă reprezinte și care să aducă plus valoare oamenilor care se uită la ea”, a mai spus Andreea, pentru aceeași sursă menționată anterior.

„Nu am depins niciodată de nimeni”

Andreea Raicu mai mărturisea, în urmă cu ceva timp, că în copilărie, tatăl ei îi spunea adesea că nu se va descurca singură.

Tot el zicea că vedeta va depinde mereu de cineva. Acest lucru a ambiționat-o ca, la maturitate, să fie exact în extrema opusă.

„Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă. Au fost oameni care m-au ajutat foarte mult.

Oameni alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva.

Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regăsesc și în cartea mea aceste nevoi – nevoia ieșită din comun de independență și dorința de a face totul singură. 

Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure. Ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei.

E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră”, spunea Andreea Raicu, în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu.

Foto: Instagram

Citește și:

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

Cadou de Crăciun în avans pentru acest cuplu celebru! Modelul a născut al doilea copil al perechii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete