Am visat că am căzut în gol. Ce înseamnă asta?

De câte ori nu ți-ai auzit cunoștințele spunând „am visat că am căzut în gol'? Cu alte cuvinte, au visat același scenariu pe care îl visezi și tu de câteva ori pe an…

Căzutul sau prăbușitul în gol este unul dintre visele care se pot repetă. În același timp, este și unul dintre cele mai intense. Cu cât căderea din vis este mai spectaculoasă, cu atât și trecerea de la starea de somn la trezire este mai rapidă.

Bineînțeles că, după un vis din acesta, ne punem numeroase întrebări. Ce înseamnă un astfel de vis? La ce anume trebuie să avem grijă? Anunță un eveniment anume în viețile noastre?

Visele, manifestările ale realității

Te confrunți în viața de zi cu zi cu schimbări? Te-ai certat cu cineva apropiat? Te-ai confruntat cu o situație nouă pe care nu ai știut s-o gestionezi?

Toate aceste elemente neprevăzute își pun amprenta nu doar asupra vieții de zi cu zi, ci și asupra realității din vis.Iar faptul că cineva cade de la mare înălțime, în gol, și-a găsit o explicație în rândul celor care studiază visele. Conform publicației healthline.com, cercetătorii au arătat că visul căderii este unul dintre cele mai comune. Iar traducerea acestuia ar fi că te poți confrunta cu diferite situații.

  • există anumite motive pentru care nu simți că ai siguranța necesară: financiară sau emoțională;
  • ai avut o confruntare cu cineva față de care te simți inferior. Sau poate că starea de inferioritate este una generală, fără să fie necesar un conflict.
  • ai motive de anxietate
  • și, nu în ultimul rând, ești într-un punct al vieții în care simți că nu mai ai control asupra acesteia.

Ce faci după ce te trezești?

Dacă visele se tot repetă, ține lângă tine un carnețel în care să notezi tot ce-ți amintești, imediat după trezire. Nu amâna acest lucru, pentru că multe detalii se estompează în doar câteva minute. De ce sunt importante detaliile? Pentru că ele reflectă cel mai bine realitatea și propriile temeri. Dacă găsești echivalențe între viața de zi cu zi și elementele din vis, poate găsești și soluții pentru a-ți controla mai bine emoțiile.

Citește și: Visele chiar ne spun viitorul?

Foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse