A apărut revista Avantaje ediția de mai 2021

Ediția de mai a revistei Avantaje aduce o lecție de viață uitată, dosită în sertarele minții: este secretul absolut al extraordinarei capacități de a adaptare a generației noastre. Veți înțelege asta citind interviul pe care-l găsiți la pag. 66 cu scriitoarea Ioana Nicolaie. Noi suntem cei care punem mereu omul înaintea funcției, nevoia înaintea datoriei și sufletul înaintea studiilor.

La pagina 56 veți găsi cele mai frumoase sfaturi pentru a înțelege ce înseamnă, cu adevărat, să fii o Lady. Puține femei știu că nu trebuie să dea sfaturi nesolicitate, nu știu să pună limite sănătoase cu cei din jur și cred că se fac ascultate dacă croșetează în minte argumente și replici deștepte. Ce greșeală…

La pag. 48 doi specialiști de top din medicină ne spun măsura succesului și a reușitei în domeniul lor: lucrul în echipă și apropierea sufletească de pacient. Medicina viitorului se va folosi de roboți și lasere, dar mâinile care le ghidează sunt ale doctorilor… Gadget-urile ne ajută în orice domeniu dar vor fi mereu precum ustensilele pe care le țineam în penar. E foarte bine să le ai și să le folosești, dar mâna care face cercul cu compasul e a ta. Nu alergați după aparatură, ci după medicul care știe s-o folosească!

Pavel Bartoș, răspunde sincer așa cum îi e felul, decalogului Avantaje despre viață. Ce a furat în copilărie?

Povestea doamnei Beatrice Popovici Vîlcu, protagonista coperții, pare răspunsul la o provocare. A pornit de jos dar pasiunea a dus-o în topul unei profesii unde numărul experţilor se numără pe degete şi astăzi este general manager Romger Medical, numărul unu al vânzărilor de proteze mamare în România și Europa de Est.

DOSARUL SPECIAL ne vorbește despre medicina omului sănătos, cea care abordează multidisciplinar omul sănătos pentru a reuși să cunoască din vreme, să înlăture și să diminueze efectele factorilor ce pot conduce la boală.

Vine Paștele… Vrei să treci de aceste zile fără să pui pe tine nici un kilogram în plus?Dacă vrei ca acest lucru să se întâmple, ține cont de sfaturile noastre de la pagia 53. Garantat, nu vei depăși limita.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse