Alexandru Arșinel, audiat de procurorii DIICOT. Care este motivul?

Alexandru Arșinel audiat de procurorii DIICOT

Alexandru Arșinel a ajuns în această dimineață la DIICOT, unde va fi audiat de procurori în dosarul medicului Mihai Lucan.

Alexandru Arșinel, audiat de procurorii DIICOT

După ce medicul Mihai Lucan a fost acuzat de delapidare și este suspectat că a folosit banii şi aparatura Institutului de la Cluj în scopuri personale, mai multe persoane au fost audiate de procurorii DIICOT, în calitate de martori. În această dimineață, a venit rândul actorului Alexandru Arșinel să se prezinte în fața procurorilor. 

Alexandru Arșinel este audiat în calitate de martor și va da detalii referitoare la transplantul de rinichi pe care l-a suferit în anul 2013, intervenție chirurgicală făcută de medicul Mihai Lucan. După operație a izbucnit un adevărat scandal, actorul fiind acuzat că a beneficiat de un tratament preferențial și că nu a fost trecut pe listele de așteptare, așa cum se întâmplă în mod normal. În plus, medicul Mihai Lucan a fost acuzat atunci de către Emanuel Ungureanu, angajat la Institutul de Transplant Renal din Cluj, că își alegea pacienții în funcție de influența acestora sau de foloasele materiale pe care urma să le primească, potrivit digi24.ro.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Mirela Boureanu Vaida a spus adevărul despre revenirea sa la „Mireasă pentru fiul meu'! Ce se va întâmpla cu acest proiect de televiziune

Hugh Grant este în culmea fericirii. Actorul va deveni tată la 57 de ani

Emma Zeicescu se desparte de Claudiu Popa! Prezentatoarea a făcut anunțul pe Internet: „De azi, începem o nouă călătorie, separat'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete