Emma Zeicescu se desparte de Claudiu Popa! Prezentatoarea a făcut anunțul pe Internet: „De azi, începem o nouă călătorie, separat”

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu şi jurnalistul Claudiu Popa s-au hotărât să se despartă. Prezentatoarea a anunțat vestea total surprinzătoare chiar pe pagina sa de socializare.

Ieri, Emma Zeicescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de soțul ei și copilul lor. Fotografia a fost însoțită de un mesaj scurt, în care a subliniat că nu își dorește să dea mai multe detalii. Cei doi vor rămâne mereu împreună pentru copilul lor, chiar dacă relația lor s-a sfârșit.

Cei doi nu au fost căsătoriți, pentru că prezentatoarea nu mai credea în instituția căsătoriei după ce a trecut deja printr-un divorț.

Emma Zeicescu se desparte de Claudiu Popa

„Claudiu şi Emma încep, de azi, o nouă călătorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum să ne întărească şi să ne faca mai înţeleptţi. Pentru fiecare gând bun pe care ni-l dăruiţi, pentru toată dragostea cu care ne-aţi privit şi cu care ne înconjuraţi zi de zi, pentru ca ne ajutaţi să devenim mai buni, vă mulţumim din inimi!

Mami, tati şi Idris rămân bineînțeles împreuna, în fiecare zi. Fără sfârsit. P.S.: Nu vom face alte comentarii în legătură cu acest subiect şi vă mulţumim deja pentru înţelegere', a scris Emma Zeicescu pe pagina ei.

Fotografia a primit sute de like-uri din partea admiratorilor, cu toate că aceștia nu au fost deloc încâtați de veste.

„Baftă şi multă putere! / Ce mod elegant! / Îmi pare rău, dar până la urmă e între voi şi voi ştiţi mai bine', i-au scris prietenii virtuali.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost colegi la postul de televiziune Realitatea TV. Emma a fost prezentatoare de știri, iar Claudiu a fost reporter la secția Politic. Cei doi s-au îndrăgostit în perioada în care au lucrat împreună.

Emma Zeicescu a fost căsătorită cu Mihai Stegerean, fost producător TV. Cei doi au făcut nunta în anul 2010 şi au divorţat doi ani mai târziu. Mai târziu, în anul 2014, bruneta a devenit mama lui Rafael Idris, rodul iubirii cu fostul coleg de la Realitatea Tv, Claudiu Popa.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Minodora a spus adevărul despre sarcină: „La Chicago l-am conceput'

Motivul pentru care Meghan Markle și-a închis conturile pe rețelele socializare

Corina Caragea se mărită în 2018! Prezentatoarea și logodnicul ei au început pregătirile de nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete