Designerul Andreea Dogaru a devenit mamă pentru prima dată! Ea a născut un băiețel sănătos

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Designerul Andreea Dogaru trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. A născut un băiețel sănătos și a devenit pentru prima dată mamă. Andreea Dogaru a muncit cu spor până în ultima lună de sarcină, iar acum și-a văzut visul împlinit.

Fericirea nu se poate descrie în cuvinte pentru ea. În decembrie și-a prezentat ultima colecție la Bucharest Fashion Week, iar pe 5 ianuarie, cu o zi înainte de Bobotează, creatoarea de modă a născut prin vezariană un băiețel pe care îl adoră.

Designerul Andreea Dogaru a devenit mamă pentru prima dată

„Nu se poate descrie în cuvinte ce simt acum. Am născut cu medicul ardă Vlădăreanu. Sunt pacienta domniei sale de 10 ani. Dar vreau să subliniez că nu are cusur. Este un medic extraorinar. Am născut prin cezariană, dar a doua zi m-am ridicat din pat de parcă nu aveam nimic. Este fantastic. Și am avut copil de 4 kg. Îl ador. Și îl iubim. Nu dormim noaptea să îl vedem. Îl avem cu noi în cameră. Și stăm și ne uităm la el…', a mărturisit Andreea Dogaru, care s-a externat luni din maternitate.

Copilul va primi numele Frederique Bogdan, al doilea după numele tatălui său, Bogdan.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Dogaru, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mirela Boureanu Vaida a spus adevărul despre revenirea sa la „Mireasă pentru fiul meu'! Ce se va întâmpla cu acest proiect de televiziune

Cine este noul iubit al Adelinei Pestrițu? Cei doi au fost surprinși sărutându-se pe stradă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete