Alertă alimentară! Lidl retrage de la vânzare două produse

Alertă alimentară! Lidl retrage de la vânzare două produse

Astăzi, Lidl România a anunțat că retrage de la vânzare două produse care conţin făină de soia, nedeclarată pe etichetă.

Produsul nu este recomandat persoanelor cu alergii la soia.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a informat că a descoperit în magazinele Lidl două tipuri de sandvişuri care pot provoca reacţii alergice.

Este vorba despre sandwich-urile “Chef Select”, de 200 de grame, cele cu pui și bacon prăjit alături de cele cu salam de Sibiu și cașcaval.

Potrivit unui anunţ publicat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, clienții pot returna produsele.

Alertă alimentară! Lidl retrage de la vânzare două produse

“S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, arată anunțul companiei Lidl.

 

Foto: shuttersock.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri