Alain-Fabien Delon, cea mai sinceră și emoționantă dovadă de iubire pentru Capucine Anav, de Valentine’s Day

Copilul rebel al actorului Alain Delon iubește. La doar 24 de ani, Alain-Fabien pare că a învățat lecția iubirii și că a înțeles că este cel mai nobil și mai înălțător sentiment. De doi ani, Alain-Fabien Delon are o relație cu frumoasa prezentatoare tv Capucine Anav, cu trei ani mai în vârstă decât el. De Valentine’s Day, tânărul a asigurat-o de sentimentele pe care i le poartă într-o manieră impresionantă.

Alain-Fabien Delon și Capucine Anav, iubire fără limite

Artistul a decis să-și strige dragostea în gura mare. Și cel mai la îndemână i-au fost rețelele sociale. El a postat un story pe Instagram cu o fotografie înfățișându-i îmbrățișați. Poza alb-negru și de-a dreptul idilică este însoțită de un mesaj emoționant din cuvinte care te ating la inimă, sobre, dar, totodată, romantice: “Valentine’s Day fericit, inima mea“.

 În repetate rânduri, Alain Fabien i-a adresat cuvinte de laudă iubitei sale. Într-un interviu acordat www.gala.fr, artistul a mărturisit că iubita lui îi asigură echilibrul de care are atâta nevoie: “Ea este peste tot. Mă liniștește. Și, dincolo de iubirea pe care i-o port, este singura persoană în prezența căreia mă simt zen, sunt eu însumi. Care mă face să mă simt bine fără să facă nimic […] Suntem ca o familie. Avem stabilitate. Ea mă ajută să mă detașez“.

Alain-Fabien, copilul-problemă al lui Alain Delon

Alain Fabien este cel de-al patrulea copil al lui Alain Delon. Acesta a rezultat din relația actorului cu manechinul de origine olandeză Rosalie van Breemen. Bucățică ruptă din tatăl său, Alain-Fabien nu i-a călcat, însă, pe urmele în rolul de Don Juan. Dar a fost un adolescent-problemă. La doar 16 ani, la o petrecere, Alain a descărcat accidental o armă de foc în burta unei adolescente, provocându-i răni grave. Doi ani mai târziu, a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete