Motivul conflictului dintre Prințesa Diana și Prințesa Anne, sora Prințului Charles. Diana refuza să meargă la evenimentele la care participa cumnata ei

Într-un documentar despre copiii Reginei Elisabeta a II-a, difuzat recent pe Channel 5, Jeremy Paxman, jurnalist la BBC și un confident al Prințesei Diana a explicat motivul conflictului dintre Prințesa Diana și Prințesa Anne, sora Prințului Charles. Tensiunile dintre acestea au existat dintotdeauna, dar puțini știau de ele. 
Jurnalistul dezvăluie că Prințesa Anne a fost dintotdeauna o fire răutăcioasă, măcinată de gelozie și invidii. Pe Anne a deranjat-o cel mai mult la Diana faptul că era foarte populară și că știa să se facă iubită de oameni. Prințesa Anne era celebră pentru frumusețea sa în anii ’70. Odată cu intrarea Dianei în Familia Regală Britanică, Anne a fost pusă în umbră, un motiv în plus să o deteste pe cumnata ei.

Care a fost motivul conflictului dintre Prințesa Diana și Prințesa Anne

Prințesei Anne nu-i plăcea cum își făcea Diana datoria regală și modul în care folosea mass-media pentru a se promova în ochii publicului. Anne a avut o abordare mult mai tradițională a monarhiei și datoriei regale', a explicat Jeremy Paxman.
Sora lui Charles părea că se hrănește cu suferința Dianei. Iar Diana nu știa să joace teatru și să ascundă faptul că este afectată, dându-i, astfel, o satisfacție nemăsurată cumnatei ei.

Prințesa Diana refuza să meargă la evenimentele la care participa cumnata ei

Jurnalistul de la BBC și-a amintit că tensiunile între cele două femei erau atât de mari, iar relația dintre ele atât de degradată, încât se evitau la evenimente. În special Diana refuza să onoreze cu prezența sa întrunirile unde știa că va fi prezentă și Prințesa Anne.

Diana avea, însă, o relație apropiată cu Prințul Andrew, fratele lui Charles și al lui Anne, pe care îl cunoștea din copilărie.

Citeste si

Prințesa Anne a Marii Britanii, un destin zbuciumat. GALERIE FOTO excepțională

Motivul pentru care Prințesa Margaret a primit o educație inferioară celei primite de Regina Elisabeta a II-a, sora ei

Rochiile de mireasă de la nunțile regale. Cine a avut cea mai spectaculoasă rochie

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete