Ai auzit de sindromul burnout?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Sindromul burnout este denumirea generică pentru caracteristicile suprasolicitării profesionale. El reprezintă o stare de epuizare, atât fizică cât și psihică, stare care apare în special la persoanele cu o profesie ce implică multiple responsabilități. Sindromul burnout este unul din factorii care destabilizează sistemul imunitar al organismului, iar simptomele lui sunt aceleași cu cele ale depresiei: tulburări de somn, scăderea randamentului profesional, scăderea capacității de dialog și de interacțiune cu cei din jur. 

În situația în care organismul este supus unui stres continuu, sistemul imunitar, reacționează pe măsură. La fel ca orice boală severă, sindromul burn-out poate duce la imunodeficiențe grave. Doamna doctor Valeria Herdea, medic primar, medicina de familie – profil pediatrie, medic formator Medicina de Familie și președinte al Asociației Române pentru Educație Pediatrică, cu 20 de ani de experienta în domeniu, e de părere că în cazul imunității organismului cel mai bun tratament rămâne prevenția – totalitatea acțiunilor noastre menite să preîntâmpine apariția bolilor. “Echilibrul interior și o măsură a tuturor lucrurilor sunt deziderate de care omul modern trebuie să țină cont, mai presus de orice” a precizat dna. dr. Herdea.

SystemWell® Ultimate Immunity™ este cea mai avansată formulă de imunitate pentru adulți de la Secom® și susține imunitatea ta și a familiei tale.

Fără un sistem imunitar pe deplin funcțional, organismul devine sensibil la infecții, virusuri și diverse boli, astfel că menținerea funcției imune la un nivel cât mai înalt reprezintă cheia unei stări de sănătate echilibrate . SystemWell® sustine componentele sistemului imunitar de la nivel circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv.

Așa cum a precizat și doamna doctor Herdea, prima linie de tratament în cazul unei imunități afectate trebuie să o constituie remediile naturale de bună calitate, verificate, testate și cu rezultate demonstrate științific.

foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri