Adevărul despre colaborarea dintre Claudia Pavel și falsul medic Matteo Politi

Adevărul despre colaborarea dintre Claudia Pavel și falsul medic Matteo Politi

La începutul lunii februarie, ziarul Libertatea făcea o dezvăluire cutremurătoare: chirurgul estetician Mathew Mode, pe numele său adevărat Matteo Politi, realiza intervenții chirurgicale în România pe bandă rulantă fără să aibă studii de specialitate. La acea vreme, au circulat în spațiul public poze în care „medicul' cu 8 clase apărea alături de cântăreața Claudia Pavel.

Cele mai multe speculații au fost legate de faptul că artista și-ar fi făcut intervenții estetice la Matteo Politi. Invitată în studioul Libertatea, abia întoarsă din emisiunea Ferma vedetelor 2019, Claudia a lămurit legătura dintre ea și falsul medic.

Conform www.libertatea.ro, înainte de se afla că Politi este, de fapt, un impostor, Claudia Pavel a intenționat să încheie o colaborare cu acesta. Din fericire, această colaborare nu s-a mai concretizat ca urmare a intrării vedetei în proiectul „Ferma' de la Pro TV.

Adevărul despre colaborarea dintre Claudia Pavel și falsul medic Matteo Politi, dezvăluit de Claudia și de Paula, sora ei

După ce a fost eliminată din emisiunea-concurs și a revenit acasă, Claudia a aflat că cel cu care voia să bată palma nu este altceva decât un impostor: „Întrece orice limită a imaginației. Nu mi-a dat niciodată de bănuit. Tu când te duci la doctor ceri diploma? Acest medic mi-a fost prezentat ca fiind un doctor veridic. Niciodată nu m-aș fi gândit… Nu am apucat să lucrăm împreună. El își dorea o colaborare, însă eu am plecat la «Ferma» și când m-am întors, am aflat toate astea. E de domeniul fantasticului', a declarat Claudia pentru sursa citată.

Claudia Pavel a mai avut o experiență negativă cu un medic estetician, reputatul chirurg estetician Ioan Lascăr: “Am avut o problemă legată de doctorul Lascăr, care are diplomă, și cu toate astea tot a greșit operația. Dumnealui a declarat, după ce l-au luat jurnaliștii la întrebări, că una din trei operații este un eșec'.

La începutul lunii februarie, sora Claudiei Pavel, care apărea și ea în fotografie alături de sora ei și Matteo Politi, a precizat pentru www.click.ro că falsul medic și-a dorit o colaborare cu sora ei, dar aceasta nu s-a perfectat: “Şi-ar fi dorit o colaborare cu sora mea, îşi dorea să devină medic vedetă şi să colaboreze cu personalităţi publice, aşa cum se mai practică la noi. Claudia nu a bătut palma cu el pentru că a apărut proiectul Ferma şi s-a concentrat pe acesta. Urma să mai discute când se va întoarce din reality-showul de la Pro TV”, a mărturisit Paula Pavel pentru Click.

Claudia Pavel pare să se fi lecuit însă de intervențiile estetice: “Nu mai vreau să-mi fac nimic. Vreau să îmbătrânesc frumos, cu decență. Sigur că da, o ajustare ajută, însă eu mizez foarte mult pe sport. Cred că sportul ajută cel mai mult la menținerea tinereții. Și mâncarea',mai spune artista pentru Libertatea.

Citeste si

Conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase continuă și după eliminarea Claudiei de la Ferma Vedetelor

Ferma vedetelor 2019. Schimb de replici tăioase și greu de reprodus între Moroșanu și Claudia Pavel

Andreea Berecleanu, despre Matteo Politi, falsul medic italian: Este pasionat'

Sursa foto: libertatea, facebook Claudia Pavel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete