Ferma vedetelor 2019. Schimb de replici tăioase și greu de reprodus între Moroșanu și Claudia Pavel

Ferma vedetelor 2019

Ferma vedetelor 2019 este, cu fiecare ediție, mai surprinzătoare. Un nou conflict a izbucnit între Cătălin Moroșanu, fermierul săptămânii, și Claudia Pavel, servitoarea săptămânii. Moroșanu a fost cel care a numit-o pe Claudia servitoarea săptămânii și tot el a fost cel care a propus-o la duel.

Ferma vedetelor 2019: tensiuni extreme între concurenți

Sportivul și-a justificat nominalizarea prin aceea că, din punctul său de vedere, Claudia Pavel își neglijează responsabilitățile din fermă și se preocupă mai mult de imagine, comportându-se ca o “fată de oraș”: „Te trezești ultima, stai jumătate de oră la baie, stai o oră să te machiezi, nu faci nimic', i-a reproșat Moroșanu.

Cântăreața nu a părut surprinsă de această nominalizare, însă nu i-a rămas datoare luptătorului. Ea l-a acuzat că le preferă pe Brigitte și pe Ioana Filimon, care, spre deosebire de ea, „îl masează toată ziua, îi spală chiloții, îi suflă în fund”. De asemenea, artista a subliniat că, acceptând aceste lucruri, Moroșanu dovedește doar că nu este cu adevărat bărbat. Afirmația Claudiei l-a înfuriat peste măsură pe fermierul săptămânii, care i-a dat următoarea replică: „Eu sunt bărbat și am c****le până jos dacă vrei să o dăm pe bărbăție'.

Iar tensiunile sunt departe de a se încheia. Și asta deoarece Claudia e decisă să ia cu ea la duel pe una dintre cele două favorite ale lui Moroșanu. Cel mai probabil, aceasta va fi Brigitte, care a declarat că ea a fost nevoită să muncească dublu pentru a îndeplini și sarcinile Claudiei.

Cătălin Moroșanu, învingător într-o probă extrem de dificilă

Moroșanu a ajuns șef în ferma vedetelor după o probă foarte dificilă în care s-a duelat cu Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu. Abia ajuns în postura de șef, Moroșanu a luat câteva măsuri care le-au vizat pe Claudia pavel și pe prietena ei, Diana Belbiță. „Vreau să ne trezim mai devreme. Claudia o să rămână la bucătărie cu Brigitte, iar noi restul vom merge la muncă afară' , a decis sportivul.

Sursa foto: captura Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse