Conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase continuă și după eliminarea Claudiei de la Ferma Vedetelor

Conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase continuă și după eliminarea Claudiei de la Ferma Vedetelor

Claudia Pavel a fost eliminată de la Ferma Vedetelor, după ce a pierdut duelul cu Brigitte Năstase. Conflictul dintre cele două este, însă, departe de a se fi încheiat, chiar dacă cele două nu mai împart aceeași casă. 

Mărul discordiei l-a reprezentat presupusa relație pe care Claudia Pavel ar fi avut-o cu fostul soț al lui Brigitte. Nu, nu este vorba despre Ilie Năstase, ci despre Octavian Sfăt, cel cu care Brigitte a fost căsătorită înainte de a-l cunoaște pe tenisman.

Conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase continuă și după eliminarea Claudiei de la Ferma Vedetelor

Invitată la Interviurile VIVA!, Claudia Pavel a lămurit lucrurile, acuzând-o pe Brigitte că ea este cea care alimentează conflictul: „Brigitte este motorul acestor certuri. Hai să nu luăm de bună ce spune femeia asta […] Spunea că am fost cu soțul ei decedat. Eu pe omul acela nu-l cunosc și nici nu știu cum îl cheamă. Am înțeles că acest om a murit în anul 2002, asta înseamnă că relația mea cu el trebuia să se întâmple înainte, adică atunci când aveam eu 15 ani și aveam mare succes în trupa Candy. Mi se pare ceva îngrozitor […] Ca să spui că eu la 15 ani am avut o relație cu un bărbat însurat este cea mai mare prostie', a declarat Claudia Pavel la Interviurile VIVA!

Cum a început conflictul dintre Claudia și Brigitte

La nici 3 zile de la intrarea în Fermă, Brigitte a acuzat-o pe Claudia Pavel că a avut o relație cu fostul ei soț, Octavian Sfăt: “Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?', a răbufnit Brigitte.

Octavian Sfăt a decedat, însă, în 2002, an în care Claudia împlinise 18 ani. Dacă informațiile lui Brigitte sunt reale, cel mai probabil Claudia a fost cu Octavian pe vremea când era minoră.

Citeste si

Ferma vedetelor 2019. Schimb de replici tăioase și greu de reprodus între Moroșanu și Claudia Pavel

Cătălin Cazacu, declarații surprinzătoare despre relația cu Claudia Pavel înfiripată la „Exatlon': „Mă apropiasem de ea. Am descoperit un om minunat'

Claudia Pavel reacționează după ce a fost criticată pentru că s-ar fi îndrăgostit de Cătălin Cazacu: „Nu mai stați, doamnelor, în căsnicii și relații eșuate'

Sursa foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete