Florin Zamfirescu se retrage din lumea teatrului

Florin Zamfirescu se retrage

Florin Zamfirescu se retrage

De-a lungul anilor, Florin Zamfirescu a fost mentorul unei generații întregi și idolul a mii de spectatori. Florin Zamfirescu se retrage din lumea teatrului.

Îndrăgitul actor a interpretat zeci de roluri în piese de teatru și a dat viață unor personaje memorabile în diferite producții cinematografice: “Filip cel bun”, “Dincolo de pod”, “Actorul și sălbaticii”, “Iarba verde de acasă”, “Moromeții”, “Năpasta”, “Moartea domnului Lăzărescu”.

“Pasiunea pentru meseria asta m-a urmărit toată viaţa. M-a terorizat, chiar. De-a lungul vieţii, am avut trei divorţuri. Niciunul dintre ele nu m-a dat peste cap în aşa măsură încât să-mi ratez măcar o parte a carierei… Nu am amestecat niciodată meseria cu viaţa particulară”, a declarat Florin Zamfirescu în trecut, potrivit ziarulmetropolis.ro.

Florin Zamfirescu se retrage din lumea teatrului

Însă Florin Zamfirescu a declarat pentru “Agenția VIP” că este recunoscător pentru tot ce i-a dat viața și se gândește să se retragă de pe scena teatrului.

“Am venit să-mi anunţ retragerea. Peste o lună, pe 12 aprilie, fac 70 de ani. Nu mi-am imaginat niciodată că o să trec peste anul 2000. Uite că a trecut. Nu mi-am imaginat că o să trăiesc 70 de ani”, a spus Florin Zamfirescu pentru “Agenția Vip“.

Florin Zamfirescu este în doliu, după ce mama acestuia a murit la vârsta de 94 de ani. Actorul suferă cumplit după moartea mamei sale, tanti Zizi, așa cum îi ziceau apropiații,

 

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete