Andreea Berecleanu, despre Matteo Politi, falsul medic italian: “Este pasionat”

andreea berecleanu., despre falsul medic

andreea berecleanu., despre falsul medic

Cazul medicului fals, pe numele său real Matteo Politi, care opera fără să aibă studii medicale, a șocat întreaga Românie. Andreea Berecleanu, despre Matteo Politi, falsul medic italian: “Este pasionat'.

Povestea medicului cu opt clase, alias Matthew Mode, a creat controverse și în rândul vedetelor. Printre acestea se numără și Andreea Berecleanu.

Ce a declarat Andreea Berecleanu despre falsul medic italian

“Omul acesta a stat foarte mult alături de doctori care l-au tolerat. Este pasionat. Ca parcagiu, era mult mai simplu să fure maşini şi ar fi câştigat bani. Nu este vorba de bani aici. Putea să facă banii mult mai simplu. El este pasionat de ceea ce face, sigur, un escroc, dar este pasionat.

A fost tolerat şi a fost lăsat să înveţe de la medici. Dacă eu stau să fac nişte fotografii şi ştiu cum se desfăşoară un act medical, asta nu înseamnă că pot să operez. Omul ăsta a încercat şi a şi operat”, a declarat Andreea Berecleanu în cadrul emisiunii “Răi Da Buni”, de la Antena Stars.

Jurnaliștii de la Libertatea au fost cei care au dezvăluit identitatea falsului medic de chirurgie plastică care lucrează la patru clinici din București.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete