Adelina Pestriţu este veveriţa Andie, în „Nut Job 2: Goana după alune”

Adelina Pestriţu este veveriţa Andie, la primul ei rol principal în animație. Ea dă voce unui personaj din filmul de animație „Nut Job 2: Goana după alune'. Din 25 august, în cinematografe!

Adelina Pestriţu este veveriţa Andie

Adelina Pestriţu este veveriţa salvatoare


Năzdrăvana veveriţă Surly şi şoricelul Buddy, se întorc cu o nouă aventură, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului. Acesta vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

Adelina Pestriţu este veveriţa Andie și se distrează copios!

Se află pentru prima dată în interpretarea unui personaj principal în versiunea în limba română a unei animaţii. Adelina Pestriţu îi imprumută vocea adorabilei veveriţe Andie, din comedia „Nut Job 2: Goana după alune'.

De data aceasta, însă, este vorba despre o veveriță curajoasă, plină de inițiativă. „Când am primit propunerea de a reveni în studio pentru un nou desen animat intitulat Nut Job 2: Goana după alune, am fost extrem de încântată. Iubesc personajele din desenele animate şi am avut ocazia să retrăiesc parte din copilăria mea. Personajul Andie m-a cucerit iremediabil şi am ştiut din start că mă potrivesc cu acest rol. Experienţa de a fi în studio m-a făcut să-mi doresc şi mai mult să-mi dezvolt latura actoricească şi poate în viitor să dezvolt o carieră în acest sens. Sper să placă tuturor personajul pe care îl interpretez.'

Când vine vorba despre asemănările dintre ea şi Andie, Adelina Pestriţu recunoaşte că are foarte multe lucruri în comun cu personajul. „Veveriţa Andie mă descrie exact aşa cum sunt eu în viaţa de zi cu zi: jovială, în acelaşi timp foarte grijulie cu cei din jurul meu. Îmi plac foarte mult dulciurile, în special bomboanele cu alune', mărturisește actriţa.

Prima sa experienţă de dublaj a fost în rolul secundar interpretat în „Blinky Bill: Koala cel poznaş'. În acest film a împrumutat vocea sa păsării emu Cheryl. Pasărea Emu este o pasăre australiană mare, alergătoare, asemănătoar cu struțul. Și în cazul acelui rol, Adelina găsea că are câte ceva în comun cu personajul. „Şi cei din jur mi-au spus asta pentru că sunt asemănată de multe ori cu o ciocănitoare, care tot timpul vorbeşte şi are ceva de comentat.', spunea ea atunci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte