Adela Popescu a născut! Iată prima poză cu micuțul!

Adela Popescu a născut! Iată prima poză cu micuțul!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară. Proaspăta mămică a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 3620 g, după un travaliu care a durat aproape patru ore.

Adela Popescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care și-a anunțat fanii că sa produs, în sfârșit, minunea de a-și ține în brațe cel de-al treilea copil. Aceasta a povestit pe scurt cât de mult îl pupă, îl miroase și deja vorbește cu el, povestindu-i despre frățiorii lui care îl așteaptă acasă nerăbdători. O altă coincidență fericită a fost că afară a plouat în momentul nașterii, la fel ca în cazul primilor doi băieți ai familiei Popescu-Vâlcan.

De asemenea, Radu Vâlcan a putut să-i vizite timp de 20 de minute. Maternitatea la care a născut Adela Popescu permite accesul în urma unui test PCR negativ sau în urma dovezii vaccinării.

„Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉 Sa infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :))) Si fata! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si sa nascut dupa o agonie de aproape patru ore.
Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️

Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!
Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16: 00-18: 00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid ', A fost mesajul Adelei Popescu de pe contul său personal de pe Instagram.

Nici Radu Vâlcan nu a scăpat de emoții, acesta spunând, de asemenea, pe rețelele de socializare, că a simțit fiecare semafor roșu pe care îl prindea, iar emoțiile creșteau și mai mult când Adela nu-i răspundea la mesaje.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, dacă nu-mi răspund Adela la mesaje pentru că, da, tocmai neaște după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni.
Pe scurt, iubire, vă ador! ♥ ️ ♥ ️ ', a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro