Adela Popescu, mesaj emoționant pentru soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu se află pe ultima sută de metri înainte de a aduce pe lume cel de-al treilea copil. Frumoasa vedetă de la Pro TV a ținut legătura cu fanii săi pe tot parcursul sarcinii și le-a mărturisit acestora toate stările prin care a trecut, toate emoțiile care au încercat-o pe parcursul celor nouă luni în care puiul ei a „dospit' în burtică.

Cum este evident, nici Radu Vâlcan nu își poate stăpâni emoțiile, deși a trecut de două ori prin ceea ce va urma în curând. Motiv pentru care, Adela Popescu i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant.

„Știu, știu că ești emotionat și că perioada asta e foarte încărcată. Dar eu sunt alături de tine și când îți este greu, bazează-te pe mine. Sunt aici să te susțin. 😡😡😡 @raduvalcan #totelareemotii #totelesensibil', a fost mesajul din dreptul unei fotografii postate de Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România și cei doi au împreună doi băieți. Pentru că își doreau ca familia să se mărească, vedetele au fost plăcut surprinse atunci când au aflat că vor avea un nou bebeluș. Cel mai bucuros a fost Alexandru, băiatul cel mare, deoarece are planuri mari alături de frații săi.

„Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le îmbrăţişează' zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă', a declarat acum ceva timp Radu Vâlcan, la Antena Stars.

Zilele trecute, frumoasa viitoare mămică de trei băieți s-a pozat în toată splendoarea ei de graviduță, exprimându-și emoțiile și nerăbdarea.

„O poză brută, neretușată, din casa noastră cu copii, deci cu dezordine, cu burta mândră, privirea încrezătoare și inima cât un purice. 💙 #37weekspregnant #tictac', a scris Adela în dreptul imaginii cu burtica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete