Cine e Tiana Maria, fetița care la 12 ani lansează a doua piesă. „Niciun vis nu e imposibil”

Cine e Tiana Maria, fetița care la 12 ani lansează a doua piesă. „Niciun vis nu e imposibil”

Tiana Maria este un artist fresh, un reprezentant al generației Z, o generație cu viziune, ce lucrează intens la visurile ei. La doar 12 ani ea lansează deja a doua ei piesă.

Piesa Tianei „Tot Te Las' este o piesă pop cu influențe dance produsă în studiourile DeMoga Music. Producătorul piesei este Lucas Brown, iar versurile sunt scrise de Bianca Dragomir si David Vijay. Videoclipul piesei este unul ce are în centrul său drumul dinspre copilărie spre adolescență. Piesa și clipul se îmbină perfect creând un mesaj puternic pentru perioada preadolescenței, o perioadă de multe ori dificilă.

Mesajul piesei este unul optimist, jucăuș și îndreptat spre visul ei de a reuși să cucerească scena. Tot Te Las' este, de fapt, afirmarea determinării și ambiției ei. Odată ce există un vis și pasiune începe o adevărată călătorie spre a ajunge unde îți doreșți.

Clipul piesei este filmat într-o grădina, iar elementele din clip sunt metafore ale copilăriei, creioanele colorate, baloanele, ursul de plus, până și marginea apei în care se uită. Ea renuntă ușor, ușor la toate pentru a se dedica unui vis. Clipul este încărcat de simboluri și are valențe atât estetice, cât și etice. Complex, dar plin de entuziasm, videoclipul creionează sentimentele și trăirile intense ce se petrec în perioada preadolecentei.

Titlul este în asentiment cu piesa și, deși ai crede că este vorba despre o poveste de dragoste, piesa este centrată în jurul copilăriei. Cu un ritm groovey, cu un zâmbet inocent și ochii sclipitori, Tiana Maria vine cu un mesaj pentru noua generație.

„Pictează-ți visul în ce culori vrei tu, nu te lasă descurajat de un drum dificil, bucură-te de el, dar nu uita să depui și efortul necesar pentru a-l îndeplini. Uneori e important să mai stai și cu capul în nori, doar așa știi că niciun vis nu e imposibil. '

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro