Adela Chirică, noi detalii uluitoare despre starea de sănătate a băiatului său bolnav: „Nu s-a întâmplat niciodată asta!”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Adela Chirică e una dintre multele eroine anonime pe care Revista Avantaje le susține în demersul lor de a schimba legi nedrepte. Ea a fost prezentă la Gala Femeia Anului 2016, care a avut pe 28 martie, la „Le Chateau'.

Adela a avut o apariție surprinzătoare. Ea a ales să poarte o rochie lungă neagră, din dantelă care a captat toate privirile. Cu această ocazie, blonda, în vârstă de aproape 38 de ani, ne-a acordat și un interviu în care a povestit ce mai face băiatul ei. Copilul său, pe nume Davis, este bolnav de sindromul Dravet, care este o formă rară de epilepsie.

Adela Chirică radiază. Băiatul ei se simte mai bine

Blonda a povestit cu sinceritate și cu zâmbetul pe buze despre starea de sănătate a băiatului său. Adela Chirică este bucuroasă, deoarece în ultimul timp, nu s-a mai confruntat cu probleme atât de grave.

„Davis se simte foarte bine. Încă îmi e frică să mă bucur, dar în aprilie de ziua mea sper să sărbătoresc și faptul că ar fi primul an din viața lui fără crize, ceea ce nu ni s-a întâmplat niciodată și atunci chiar o să am un motiv de sărbătoare cu adevărat. Este clasa a doua, îi place să meargă la școală, se descurcă foarte bine. Cu matematica avem câteva probleme în rest, face niște progrese la care doar visam să le facă. Și uneori chiar visele devin realitate. Acum vom pleca în Constanța și vom face acolo tot setul de analize, pe care i le fac mereu și voi afla dacă are vreo problemă. Slavă Domnului nu a mai avut demult probleme, decât minore, cărora le facem față cu brio. La școală este foarte răsfățat, pentru că este într-un colectiv de fetițe,' a declarat Adela Chirică, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Cu toate că are o viață destul de grea, Adela Chirică nu și-a pierdut speranța, ba chiar mai are puterea să zâmbească pentru copilul ei. Și-a dedicat toată viața pentru a-l îngriji și nu regretă absolut nimic.

Foto: Captură Video

Mihaela Tudor

Citește și:

Adela Chirică, mărturii emoționante despre copilul ei bolnav de epilepsie: „Medicii i-au mai dat doar două zile de viață!'

Adela Chirică, mama eroină care a schimbat o lege pentru copilul ei bolnav: „AM ÎNVINS! Încă îmi curg lacrimile!'

Mărturia impresionantă a Adelei Chirică, o mamă capabilă să anuleze un ordin de ministru pentru drepturile copilului ei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete