George Michael a fost înmormântat după trei luni de la deces! Mesajul emoţionant al familiei

George Michael a fost înmormântat după trei luni de la deces! Mesajul emoţionant al familiei

Anul trecut, în a doua zi Crăciun, Geoge Michael și-a pierdut viața. Puțini știu că artistul a fost înmormântat abia, ieri, la mai bine de trei luni de la deces. Geoge Michael a fost înhumat într-un cimitir din nordul Londrei, lângă mama sa, care a decedat în urmă cu 20 de ani.

Doar familia și prietenii apropiați au luat pare la eveniment. George Michael nu a putut fi înmormântat până acum, deoarece nu existat raportul final al medicului legist.

De ce a murit George Michael?

Artistul și-ar fi pierdut viața în urma unei supradoze de droguri sau somnifere, conform unor speculații care au apărut în presă la vremea respectivă. Această ipoteză a fost infirmată de medicii legiști, care au confirmat faptul că artistul a murit din cauze naturale.

„Familia ar dori să le mulţumească fanilor săi din întreaga lume pentru multele mesaje de dragoste şi sprijin. Am vrea ca dorinţa membrilor familiei la intimitate să fie respectată, astfel încât aceştia să poată continua să-şi trăiască viaţa, departe de orice intruziune din partea celor din mass-media', a precizat BBC, citat de cancan.ro, despre declaraţia familiei şi apropiaţilor lui George Michael.

Cine a fost George Michael

Cântărețul a fost un cântăreț și compozitor englez de origine cipriota. A devenit popular, fiind vocalist al formației Wham!, după care a devenit solist. George Michael a vândut mai mult de 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Muncește zi și noapte, dar nu uită să aibă grijă de el! Cum se menține în formă Alex Dima?

Ozana Barabancea, imagine surprinzătoare! Cum arată jurata 'Te cunosc de undeva' complet nemachiată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri