Actorul Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților Lucian și Sorin

Nicolas Cage a decis să îi dea o mână de ajutor fiului său, Weston, și să suporte cheltuielile cu pensia alimentară pe care Weston ar trebui s-o plătească copiilor săi, Lucian (6 ani) și Sorin (4 ani). Copiii au rezultat din căsnicia lui Weston Cage cu scenarista de origine română Danielle.

Motivul pentru care Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților

Pentru că, momentan, fiul lui Nicolas Cage nu are niciun venit, nefiind implicat în niciun proiect cinematografic, tatăl lui a decis să-i dea o mână a de ajutor și să suporte cheltuielile cu pensia alimentară a celor doi nepoți ai săi. Prin urmare, actorul are de plătit aproximativ 16.000 de dolari/lună. O sumă care, cel mai probabil, nu-i dă mari bătăi de cap actorului, care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

De ce au divorțat Weston și Danielle Cage

Weston și Danielle au fost căsătoriți între 2013 și 2016, însă Danielle a intentat divorț din cauza dependenței de alcool și a ieșirilor violente ale acestuia. În urma procesului, a câștigat și custodia celor doi copii, dar şi dreptul ca fostul soţ să nu se apropie de casa lor la mai puţin de 100 de metri în afara unui program de vizită.

Cât despre Weston, acesta s-a recăsătorit, anul acesta, cu cu Hila Aronian. Weston Cage a jucat în filme precum „Traficantul,Iadul se dezlănţuie şi „Corbul'.

Weston Cage, diagnosticat cu probleme psihice

În 2011, Weston a fost protagonistul unei altercații petrecute într-un restaurant hollywoodian. Faptul că antrenorul său personal, cu care se afla în restaurant, i-a interzis să mănânce un anumit fel de mâncare din meniu i-a provocat fiului lui Cage o criză de nervi. Martorii au declarat, la vremea respectivă, că Weston părea să aibă halucinații, avea un comportament ciudat, specific mai degrabă unei persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau narcoticelor.

Ajunși la fața locului, reprezentanții Poliției au constatat că tânărul nu era deloc cooperant și au decis să-l lege și să-l transporte cu o ambulanță la un centru psihiatric, pentru a fi supus unei evaluări psihiatrice.

Citeste si

Noi dezvăluiri despre relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt. O fostă angajată a cuplului rupe tăcerea: Angelina era tot timpul depresivă şi…'

Nepoata lui Nicole Kidman, copia fidelă a actriței. Uite cât de bine seamănă cele două

Cum arată fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump? La 12 ani, Barron Trump semănă leit cu tatăl său

Sursa foto: hepta.ro, Instagram Danielle Cage

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete