Noi dezvăluiri despre relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt. O fostă angajată a cuplului rupe tăcerea: “Angelina era tot timpul depresivă şi…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Priviți multă vreme ca fiind cuplul perfect, despărțirea Angelinei Jolie de Brad Pitt i-a întristat pe fanii celor doi, mulți dintre ei încă sperând la o împăcare. La doi ani de la momentul în care au decis să își spună adio, o fostă angajată a cuplului rupe tăcerea, aceasta făcând noi dezvăluiri despre relația  Angelinei Jolie cu Brad Pitt. 

În public afișau imaginea unei familii fericite, dar potrivit apropiaților, relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt era una toxică. O bonă care a lucrat pentru celebrul cuplu a vorbit despre neînțelegerile existente între cei doi, informații care pot influența decizia judecătorilor în ceea ce privește acordarea custodiei copiilor.

Noi dezvăluiri despre relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt

Bona care a lucrat o perioadă în casa Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a dezvăluit cum se comportau cei doi în realitate, informațiile fiind publicate în cartea “Brangelina: Adevărata poveste a lui Brad Pitt şi a Angelinei Jolie”, lansată în 2009 de Ian Halperin. Pentru a prezenta detalii legate de relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt, Ian Halperin a apelat la apropiații celor doi pentru a descoperi care au fost cauzele reale care au dus la separarea cuplului.

“Ea mi-a descris o Angelină incapabilă să-şi controleze emoţiile, depresivă din cauza eşecurilor repetate din carieră şi foarte geloasă. Nu putea suporta ca Brad să câştige mai mulţi bani decât ea şi, de când acesta a părăsit casa, l-a suspectat de infidelităţi. Atmosfera era una extrem de toxică pentru copii, care plângeau adesea.”, a povestit Ian Halperin, citând-o pe fosta angajată a cuplului Angelina Jolie și Brad Pitt, potrivit digi24.ro.

Angelina Jolie și Brad Pitt urmează să se întâlnească din nou la tribunal pe data de 4 decembrie, cei doi încercând să ajungă la o înțelegere cu privire la custodia copiilor și împărțirea bunurilor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Angelina Jolie și Brad Pitt.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prima declaraţie a lui Robert De Niro despre divorțul de Grace Hightower: Intrăm într-o perioadă de…'

Cât costă rochia transparentă cu care Irina Rimes a făcut furori la Vocea României'?

Nepoata lui Nicole Kidman, copia fidelă a actriței. Uite cât de bine seamănă cele două

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete