Când se căsătorește Denisa de la Bambi?

Denisa Tănase

Denisa Tănase, ex-Bambi, a dezvăluit în ce stadiu sunt pregătirile sale de nuntă. Artista devenită femeie de afaceri nu se grăbește să facă însă pasul cel mare.

Când se căsătorește Denisa de la Bambi?

„Nu avem planuri în direcția asta (nuntă), însă, chiar dacă am avea, n-am mai putea în acest an.

Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și ca evenimentul să fie mai restrâns, cu persoane foarte apropiate. (…)

Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta”, a dezvăluit Denisa în direct la Antena Stars, citează Spynews.

Denisa formează un cuplu cu omul de afaceri Mircea Brânzei. Inclusiv anul trecut, Denisa mărturisea că nu se grăbește să-și oficializeze relația.

„Nu va fi sigur o nuntă anul acesta. Nu mă grăbesc. Am mai fost căsătorită și știu cum e”, a declarat solista, pentru Click!.

Denisa a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac. Perechea a divorțat în 2015, după un mariaj de patru ani.

Nici atunci solista nu s-a căsătorit religios, perechea oficializându-și relația doar civil. „De data asta vreau să fac cununie religioasă.

Eu nu m-am măritat în biserică, doar la starea civilă, și s-a dovedit că nu a ieșit cum trebuie”, a adăugat solista, pentru Click!.

Își dorește să devină mamă

În urmă cu 2 ani, Denisa mărturisea și că vrea să devină mamă. „Da, normal că vreau un copil. Îmi doresc o fetiță”, a declarat artista într-un interviu citat de Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

1 an de la cununia civilă! Cele mai frumoase imagini de la cununia Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea

Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină? „În 2 săptămâni și jumătate îmi voi ține cel de-al doilea copil în brațe”

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete