Cum arată fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump? La 12 ani, Barron Trump semănă leit cu tatăl său

Fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump apare foarte rar în public alături de părinții săi, dar atunci când o face reușește să atragă toate privirile. La doar 12 ani, Barron Trump semănă leit cu tatăl său, are 1,80 m înălțime și mulți ar spune că se pregătește intens pentru a deveni un om de afaceri de succes, având în vedere că este tot timpul fotografiat purtând ținute office.

Barron Trump, fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump, a fost fotografiat recent după mai multe luni în care a lipsit din spațiul public. Singurul fiu al cuplului prezidențial s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, acesta fiind aproape la fel de înalt ca tătăl sau, Donald Trump.

Cum arată fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump?

Având o coafură aproape identică cu a tatălui său, purtând ținute similare și semănându-i foarte bine din punct de vedere fizic, Barron Trump este considerat o copie fidelă a tatălui său. În presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora Melania Trump și-ar alinta fiul spunându-i “Micul Donald” și asta nu doar datorită aspectului fizic.

Baron Trump are o preferință pentru costumele elegante, este interesat de construirea clădirilor înalte de birouri, iubește golful, merge la școli prestigioase și este foarte hotărât să își depășească limitele, acestea fiind alte lucruri pe care băiatul de 12 ani le are în comun cu tatăl său, potrivit cheatsheet.com.

Cu toate că Baron Trump își dorește să aibă succesul tatălui său, Melania Trump a avut grijă să îl țină departe de expunerea mediatică, dorindu-și ca acesta să aibă parte de o copilărie normală și să se poată dezvolta armonios.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon înainte de a muri? Declarațiile emoționante ale actorului: Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz…'

Irina Rimes a explicat de ce nu se întorc antrenorii de la Vocea României' la acele voci care stârnesc reacția publicului

Michael Schumacher: „Am simțit mereu că nu sunt îndeajuns de bun' – Ce declara fostul pilot de Formula 1 cu doar două luni înainte de accidentul care i-a schimbat definitiv viața

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete