Actorul Marius Manole participă la o competiție de dans care va fi televizată din primăvară

Actorul Marius Manole participă la o competiție de dans care va fi televizată din primăvară

Actorul Marius Manole s-a înscris într-o nouă competiție de dans care se va difuza la Pro Tv. Marius este foarte bucuros că poate participa la acest show și îl privește ca pe o mare provocare.

'Îmi plac provocările. Îmi place să merg pe drumuri noi. Mă simt ca în facultate, când eram curios să văd ce surprize îmi rezervă următoarea zi. Am emoții și asta e bine. Înseamnă că sunt viu', a declarat Marius Manole.

Marius a absolvit Universitatea de Arte 'George Enescu' din Iași,  apoi a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică 'Ion Luca Caragiale' din București. Mai mult, actorul a participat și la diverse stagii de pregătire atât în România, cât și în străinătate. De asemenea, el a jucat în zeci de spectacole de teatru, dar și în diverse scurtmetraje și lungmetraje în țară și la nivel internațional.

Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori români. De-a lungul timpului, el a obținut mai multe premii importante, iar în anul 2016 a fost decorat de către președintele României cu Ordinul 'Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria D' – 'Arta spectacolului.'

Telespectatorii vor putea urmări în curând o competiție de dans incredibilă între perechi formate din celebrități și dansatori profesioniști. Show-ul este realizat după formatul Dancing with the stars. Acesta va fi un spectacol grandios din care nu vor lipsi coregrafiile complexe, muzica bună, tehnica, creativitatea, umorul și momentele neprevăzute.

Mihaela Tudor

Citește și:

Pink Martini, cu Storm Large, la București

Deep Purple la București cu turneul The Long Goodbye'

Românul Eugen Chirovici a scris un roman în engleză care face senzație în peste 20 țări

Când va avea loc premiera fimului Fifty Shades Darker în România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte