Evenimente de 1 iunie 2017. Unde să mergi cu copilul în București

Evenimente de 1 iunie

Evenimente de 1 iunie

Ziua de 1 iunie aduce anul aceasta o minivacanță, acesta fiind cel mai bun prilej pentru a petrece mai mult timp în compania copiilor.

La fel ca în fiecare an, în București vor fi organizate o serie de evenimente cu și pentru copii. Ziua de 1 iunie este dedicată lor și ar fi bine să se bucure de toată atenția în această perioadă. Astfel, dacă nu ai planuri de vacanță și îți vei petrece aceste zile în București, acestea sunt evenimentele la care poți merge împreună cu copilul tău.

Evenimente de 1 iunie 2017

1. Parada Micilor Biciclişti

Copilul tău este pasionat de mersul pe bicicletă? Atunci trebuie să meargă la Parada Micilor Biciclişti. Acest eveniment va avea loc pe 1 iunie, în parcarea de la Sala Polivalentă, începând cu ora 10. Pe lângă distracție, cei mici vor învăța câteva reguli esențiale, reguli  ce trebuie respectate pentru a se bucura în siguranță de plimbările pe bicicletă. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult și ar fi bine să fie echipați cu casă și claxon.

2. Caravana Gaşca Zurli

Copilul tău va avea ocazia să se întâlească cu personajele preferate din Gașca Zurli. Caravana Gaşca Zurli va străbate întreg Bucureștiul și vor fi organizate spectacole în fiecare sector. Astfel, Caravana Gașca Zurili va fi prezentă în Parcul Floreasca, Parcul Naţonal, Parcul IOR, Parcul Carol, Parcul Sebastian şi Parcul Crângaşi.

3.  Kids Food Fest

Kids Food Fest este un eveniment în care copiilor le vor fi oferite preparate delicioase, dar și sănătoase. Astfel, aceștia vor învăța care este rolul unei alimentații echilibrate.

 4. Festivalul copiilor

Festivalul copiilor va avea loc în Parcul Herăstrău, între 1 și 4 iunie, începând cu ora 10. Aici vor avea loc mai multe ateliere destinate celor mici, iar jocuri precum elasticul sau pătrățica vor fi readuse în atenția lor.

Astfel, dacă vei rămâne în București de 1 iunie, poți alege unul dintre aceste evenimente pentru a petrece timp alături de copilul tău.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Pe 1 iunie, copiii vedetelor sărbătoresc Ziua Copilului în platoul lui Măruță: „Este extraordinar să primesc copiii prietenilor din showbiz'

Concerte de 1 iunie 2017. Unde te poți distra alături de cei mici de Ziua Copilului

Smiley sarbatoreste live 10 ani de cariera solo in concert, pe 1 iunie, la Arenele Romane

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse