VICTOR SOCACIU A MURIT!!! Artistul avea diabet și probleme grave cu rinichii

Artistul Victor Socaciu a dispărut fulgerător dintre noi. Acesta s-a remarcat datorită muzicii folk, apoi a fost realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat.

În urma festivalului „Om Bun” organizat anul acesta la Breaza de Victor Socaciu, acesta s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 și a fost internat în stare gravă la spital.

Cântărețul de muzică folk a fost diagnosticat cu noul coronavirus și din cauza stării de sănătate precare, având plămânii foarte afectați, acesta a avut nevoie de o atentă îngrijire medicală și de oxigen suplimentar.

Din păcate, Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, a suferit mai multe complicații, suferind numeroase intervenții de-a lungul anilor. Artistul avea diabet și acum 10 ani a avut nevoie de un transplant renal.

“Drum lin, spre stele, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea”, a scris Marina Almăşan, fosta parteneră de viață a artistului.

Realizatoarea TV a transmis, de asemenea, că „fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici, de pe pământ…'.

În 2019, într-o confesiune tulburătoare pe care Marina Almășan a făcut-o pe propria pagină de facebook, a reieșit faptul că fostul ei soț, regretatul Victor Socaciu, a luat anumiote decizii greșite în relația lor de cuplu:

“…. i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică… Acel moment ne-a apropiat. De atunci, ne-am ajutat şi susținut reciproc în toate furtunile care s-au abătut în vieţile noastre. Am depăşit împreună, suferind din greu, mizeriile din presă, potrivit cărora eram nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuserăm joc de partenerii noştri de viață, înşelându-i. Mult mai tarziu, jurnaliştii au fost nevoiţi să accepte că lucrurile stătuseră exact pe dos şi să recunoască faptul că, la originea acelei campanii defăimătoare, se aflau înşişi partenerii noştri de viaţă, care încercau cu disperare să iasă basma curată, acuzându-ne pe noi taman de ceea ce se făcuseră ei vinovaţi, mărturisea Almăşan pe pagina ei de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri