A apărut revista Avantaje ediția de februarie 2021

A apărut revista Avantaje ediția de februarie 2021

Pentru că astrologii spun că anul 2021 va fi un an al frământărilor și al tensiunilor de amploare, un an al provocărilor personale, sociale și de carieră, ediția de februarie a revistei Avantaje a dedicat Dosarul Special zodiacului chinezesc aflat în anul Bivolului de Metal dar și predicțiilor zodiacului european marcat de intrarea lui Jupiter și Saturn în Vărsător.

Și anul acesta ne vom afla sub spectrul noului virus, SARS-CoV-2 , care poate lăsa o serie de sechele pulmonare după vindecare, indiferent de gravitatea formei dezvoltate de pacient. Iată de ce o scanare pulmonară de tip CT duce la identificarea deficiențelor pulmonare care necesită supraveghere sau tratament de specialitate.

Când ţi-ai făcut ultima oară analizele medicale? Deși amânăm acest moment, din lipsă de timp, de bani sau din comoditate, este important ca măcar o dată pe an să te îngrijeşti, de bunăvoie, de starea ta de sănătate. Iată care sunt analizele obligatorii pe care trebuie să le faci anual.

Nu poți să dormi? Lipsa menținerii somnului este un semnal de alarmă pe care ni-l dă organismul și pe care noi îl ignorăm. De fapt, corpul nostru încearcă să ne spună ceva…

Un sejur în Dubai înseamnă să îmbini luxul cu aventura, să știi să te lași vrăjită de acel savoir vivre specific oriental și să asimilezi prin toți porii tehnica modernă, la pachet cu tradiția islamică. Totul într-un oraș inimitabil, greu de descris în cuvinte, dificil să-i surprinzi grandoarea în fotografii….

Profesor doctor Monica Pop este de mulți ani o personalitate a medicinei oftalmologice românești. În ediția de februarie puteți citi un interviu incendiar cu dna. Prof. Monica Pop: „Utilizarea calculatorului, tabletei sau a telefonului nu pot cauza afecțiuni oftalmologice… este o legendă.'

Acum, mai mult ca oricând, latura profesională își pune puternic amprenta asupra vieții personale. Pentru femei, „muncitul de acasă' a fost ca o sabie cu două tăișuri… Casa și familia, biroul și responsabilitățile profesionale. Nici nu-i de mirare că s-a ajuns la… burn out.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber