(P) Stiluri de paturi în care să te odihneşti ca o regină

(P) Stiluri de paturi în care să te odihneşti ca o regină

Odihnă din timpul nopţii poate îmbunătăţi performanţa de zi cu zi a oamenilor. De asemenea, un somn bun contribuie major la sănătatea organismului, iar un rol important în obţinerea odihnei potrivite îl joacă modelul patului.

Un pat ideal nu este caracterizat doar de calitatea saltelei, textura cearşafurilor şi a paturilor sau pernele uriaşe. Stilul patului ales trebuie să se încadreze perfect decorului camerei şi mai mult, să reprezinte tuşă personală a proprietarilor.

De ce personalizarea decorului cu rame de pat din fier forjat este o idee bună?

Acest tip de rame pat din fier forjat adăugă în încăpere un aer contemporan. Din fericire, pe site-urile magazinelor online proprietarii pot găsi cu siguranţă un model de astfel de pat, pe placul lor.

Modelele de pat dublu din fier forjat pot fi cele cu tapiţerie sau fără. Tapiţeria este confecţionată fie din imitaţie de piele, fie din material textil: ambele variante oferă un plus de eleganta decorului.

Pe de altă parte, paturile din fier fără tapiţerie au un aer modern.

Paturile matrimoniale cu baldachin garantează cu adevărat odihnă ideală într-un decor de poveste. Este opţiunea ideală pentru o încăpere decorată în stil vintage, în care doamnele şi domnişoarele se vor simţi ca nişte regine.

Aceste paturi sunt o alegere ideală şi pentru un dormitor matrimonial, al unui cuplu. Aerul romantic şi boem va contribui la starea generală de bine în camera în care proprietarii îşi petrec cel mai mult timp din zi.

Cum se poate obţine un dormitor elegant şi confortabil cu patul potrivit?

Atunci când proprietarii unei case îşi decorează dormitorul, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le ia este alegerea tăbliei patului, care va deveni fără îndoială piesa de rezistenţă de care va depinde restul mobilierului.

Profesionistii de la www.Rame-Pat.ro recomanda paturile Boxspring celor care îşi doresc un dormitor elegant şi modern. Cu acest tip de pat, dormitorul va avea un aspect luxuriant şi se va semăna izbitor camerelor de hotel. Paturile Boxspring oferă următoarele avantaje utilizatoarelor:

  • numeroase opţiuni privind design-ul: simple, luxuriante, sofisticate;
  • confort;
  • funcţionalitate: design unic şi confort sporit;
  • varietate de culori: paturile cu tapiţerie sunt disponibile într-o serie de culori ideale pentru un dormitor;
  • pot fi folosite atât în dormitorul copiilor, cât şi în cel matrimonial.

Cât de importantă este somiera pentru calitatea somnului?

Înainte de a alege alte accesorii pentru pat, utilizatorii ar trebui să ia în considerare cumpărarea unei somiere electrice din lemn. Este vorba despre o somieră premium, potrivită fie pentru o persoană, fie pentru două, în funcţie de patul achiziţionat. Funcţionează cu două motoare şi este controlată cu ajutorul a doua telecomenzi, pentru că fiecare utilizator să îşi poată modifica poziţia.

Somiera electrică din lemn poate fi folosită împreună cu o saltea de orice ţip: memory, din latex sau spumă poliuretanică. Este singurul tip de somiera a cărei poziţie poate fi modificată în timpul utilizării. Concret, partea inferioară sau superioară a acesteia se poate ridica până la 85 de grade faţă de podea.

Cine poate folosi o somieră din lemn?

Acest tip de somiera poate fi utilizat de către oricine îşi doreşte sporirea confortului în timpul somnului. Fie că este vorba despre o persoană nevoită să petreacă mult timp în pat din motive de sănătate, fie despre un utilizator care îşi vizionează serialele preferate la televizor din pat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial