A apărut Avantaje ediția de octombrie 2020

A apărut Avantaje ediția de octombrie 2020

Ediția de octombrie vă prezintă în premieră națională cel mai documentat dosar jurnalistic despre comorile României. „Cloșca cu pui de aur', tezaurul-vedetă de la Pietroasa, coifurile din aur ale regilor traci, brățările spirale ale dacilor, comoara dispărută a prințului Obrenovici, tezaurul pierdut al Basarabilor ori plăcuțele de aur de la Sinaia, copiate în plumb și apoi topite… Milenii de trecut transformate în bijuterii din aur greu, înconjurate de blesteme, legende şi taine. Pentru ele s-a ucis, s-a mințit, s-a trădat și s-a iubit, au fost râvnite, furate, regăsite, pierdute… Cei care le-au făurit și regii care le-au purtat, au devenit pulbere de multă vreme, iar urmele lor au fost risipite de vântul timpului. Doar aurul a rămas. Galbenul său n-are amintiri, enigmele însă, trăiesc.

De ce nu nu poți să-l uiți pe „fostul'? De ce încă te bântuie? Îți spunem noi: pentru că tu nu te-ai despărțit încă de el. A rămas blocat în sufletul și-n mintea ta și nu poți să-l faci să plece, nu-i așa?

Este octombrie deci e luna cancerului de sân. Avem vești bune și vești mai puțin bune. Începem cu alea rele: în starea de urgență multe cancere s-au agravat din lipsa investigațiilor și a intervențiilor salvatoare. Vestea bună vine de la dr. Cristian Viișoreanu: femeile au început să conștientizeze pericolul și vin singure la ecografii și mamografii.

De ce te expui în social media? Ce te împinge să-ți pui fotografiile cu întreaga familie la „vedere'? Într-un interviu în exclusivitate pentru Avantaje, Aurora Liiceanu vorbește pe larg despre fenomentul protagonismului care a cuprins mai ales tineretul.

Lista completă a plantelor care te ajută să slăbești. Ce proprietăți trebuie să aibă aceste ceaiuri din plante pentru ca țesutul adipos să se autoelimine, metabolismul să se intensifice iar sistemul endocrin să echilibreze organismul?

 foto cover: Dragos Constantin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri