Un adolescent de 15 ani a murit după ce și-a dat foc în curtea casei

Un adolescent de 15 ani a murit după ce și-a dat foc în curtea casei

Nu se cunosc motivele pentru care un adolescent român în vârstă de 15 ani, care trăia de ceva ani în Italia alături de familie, și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc. Potrivit Rotalianul tragica întâmplare a avut loc sub ochii tatălui său.

Drama adolescenților din ziua de azi pare să fie un mister deși psihologii intuiesc chinurile și zbaterile lor pentru găsirea unui sens într-o lume aproape fără valori și care le oferă aproape totul la un click distanță.

Luca, băiatul de 15 ani locuia împreună cu familia în Velletri, regiunea Lazio. Săptămâna trecută acesta și-a stropit hainele cu benzină și și-a dat foc în curtea casei, mai exact vineri, 25 septembrie.

Potrivit martorilor, totul s-a întâmplat vineri dimineață, cu puțin înainte de ora când ar fi trebuit să plece la școală. Tată său tocmai sosise acasă de la muncă, venise să-l ducă pe băiat la școală. Când a văzut ce se întâmplă s-a aruncat în flăcări, cu mâinile goale, pentru a-l salva.

Pentru că arsurile erau grave și cuprindeau peste 90% din suprafața corpului băiatul a fost internat la una dintre cele mai prestigioase spitale din Italia, Policlinico Gemelli din Roma. Din păcate, după ce s-a zbătut 4 zile între viață și moarte, băiatul a pierdut lupta cu viața. Tatăl său, în vârstă de 45 de ani, a fost în schimb internat la spitalul S. Eugenio, cu arsuri la brațe și pe picioare.

Doctorii de la Gemelli au văzut că starea băiatului nu se îmbunătățește așa că au făcut tot posibilul ca tatăl adolescentului să fie transferat în secția unde se afla fiul lui, pentru a-și lua adio de la propriul copil.

Băiatul a murit lăsând în urma lui o durere care cu greu poate fi cuanificată pe pământ. Gestul lui este, deocamdată un mister însă era un elev foarte bine integrat în societatea italinaă și cu rezultate foarte bune la școală.

foto: 123rf

Citeste și:

Bărbații cu părul lung și barbă au un risc imens de a face COVID

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri