9 idei să-ți aranjezi masa de Sărbători

În ajunul sărbătorilor o preocupare majoră a noastră este să găsim cadoul perfect pentru cei dragi: să fie ceva din suflet, ceva frumos, ceva practic. Înconjurați de copii și de nepoți, doamnele se bucură dacă pot așterne o masă ca-n povești,  cu accesoriile și decorațiuni inspirate din lumea jucăriilor.

IMG_5580 NC

Pentru un cuplu tânăr e mai important să asorteze elemente elegante pentru a crea o atmosferă de lux, ca în reclame. Oricare ar fi stilul ales,  putem miza pe succes dacă ținem cont de câteva sugestii:

1. Să respectăm paleta cromatică: fața de masă să se potrivească cu textile decorative din încăpere. Pentru un feeling contemporan, putem pune doar șervete de tacâmuri.

2. Să servim felurile de mâncare în farfuriile potrivite. Un set de porțelan englezesc clasic e piesa de rezistență pentru orice ocazie.

3. Tacâmurile să fie curate, strălucitoare.

4. Pentru a crea o atmosferă plăcută, căldurosă aprindeți lumânări, în suporturi care se încadrează în stilul ales.

5. Pentru fiecare băutură servită asigurăm paharul potrivit.

IMG_8985

6. Să fim atenți la ordinea în care sunt puse farfuriile și tacâmurile, aceste aspecte minore pot fi învățate ușor și dau dovadă de bun gust.

logo7. Să alegem șervețele asortate cu culorile alese.

8. Un buchet de flori sau câteva decorațiuni de sezon sunt suficiente pentru a marca ocazia specială.

9. Pregătiți bucate încercate. Dacă invitați musafiri la cină, nu e momentul potrivit pentru a experimenta cu rețete noi.

Toate accesoriile din imagini sunt asigurate de lanțul de magazine de decorațiuni interioare Nobila Casa. Ne găsiți în magazine  sau online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse