9 cupluri celebre din țara noastră care s-au căsătorit anul acesta


ADELINA PESTRIȚU ȘI VIRGIL ȘTEBLEA

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu (32 de ani) și partenerul ei, Virgil Șteblea, s-au căsătorit civil pe 3 august și religios pe 20 iulie. Împreună, cuplul are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 1 an și 3 luni.

„Pentru momentul de la primărie am ales ziua de 3 iulie, numărul nostru norocos. Pe 30 martie am pornit la drum în calitate de cuplu.

Pe 3 august s-a născut Zenaida-Maria, fetița noastră. Pe 13 este născut soțul meu. Cifra 3 se află în contextul multor evenimente frumoase și importante din viața noastră.

Asadar, în urmă cu o săptămână am depus actele la Primăria Sectorului 1 și am început să facem planuri. Ne-am dorit ca de această dată să fie totul foarte simplu, privat și scurt”, a mărturisit atunci Adelina.

ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA

Artista Andreea Bălan (35 de ani) și actorul George Burcea (31 de ani) s-au căsătorit civil pe 10 august și religios pe 15 septembrie.

Cuplul are împreună două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (9 luni). Nașii de cununie ai perechii au fost Aurelian Temișan și soția acestuia, Monica Davidescu.

Ziua a fost una cu o semnificație dublă, cei doi miri creștinând-o totodată pe Claria Maria, mezina familiei.

ALINA PUȘCAȘ ȘI MIHAI STOENESCU

Modelul și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș (33 de ani) s-a căsătorit civil cu partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, la mijlocul lunii octombrie.

Cuplul are în plan să se căsătorească religios vara viitoare, în Grecia, pe plajă, și să îi aibă alături pe cei trei copii ai lor, Alexandru (4 ani), Melissa Antonia (2 ani) și pe mezina Iris (4 luni).

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Cezar Ouatu, despre fosta relație: „Am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin’

Cine vor fi nașii fiicei lui Matteo? Sunt un cuplu celebru care nu-și asumă acest rol pentru prima dată!

Ea este cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România. Imaginile cu ea în costum de baie au încins atmosfera în mediul virtual

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video