Ea este cea mai sexy cântăreață de muzică populară din România. Imaginile cu ea în costum de baie au încins atmosfera în mediul virtual

Vlăduța LupăuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Vlăduța Lupău are doar 28 de ani (este născută la zi mare, pe 8 Martie) și este noua revelație a muzicii populare românești. Artista a încins atmosfera pe contul de socializare, după ce a publicat imagini în care apare într-un costum de baie minuscul.

Tânăra interpretă de muzică populară este foarte sexy și se poate lăuda cu un bust generos pe care știe să și-l pună în valoare. recent, artista a postat pe contul de socializare câteva poze într-un costum de baie minuscul. Imaginile au provocat un val de comentarii.

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța este de profesie medic veterinar: „Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar“, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

Vlăduța Lupău cântă de la 4 ani

Vlăduța a început să cocheteze cu muzica de mic copil. La 4 ani, deja alesese drumul pe care avea să-l urmeze în viață: “Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități. Acolo, spre marele meu noroc, am bătut la o uşă unde scria < < Folclor > > . Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi < < Vlăduța Lupău > > . Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist”, a declarat artista pentru sursa citată.

Citește și

Care este povestea prenumelui îndrăgitei cântărețe de muzică populară Sava Negrean Brudașcu

Cine este iubita lui Aurel Tămaș. Partenera de viață a cântărețului de muzică populară este cu 31 de ani mai tânără decât acesta

Interpreta de muzică populară care l-a văzut pe Iisus Hristos

Foto: facebook, libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete