Adipolight – Laserul care îți remodelează silueta

Specialistii in remodelare corporala sunt in continua cautare pentru a crea cele mai bune tehnologii si a le oferi femeilor un raspuns la eterna dorinta – o silueta perfecta. Cea mai recenta inovatie in redobandirea siluetei si fermitatii pielii este Adipolight by Temosalud.

silueta

foto silueta de femeie Shutterstock

Adipolight este primul tratament profesional capabil sa stimuleze, datorita celor trei tehnologii incorporate, metabolismul celulelor grase. Aceste tehnologii sunt fotolipoliza – laserul de frecventa joasa, radiolipoliza – radiofrecventa ce stimuleaza productia de elastina si colagen, precum si mezoterapia virtuala – ce faciliteaza penetrarea activilor din produsele cosmestice in celule.

Avantajele utilizarii Adipolight vorbesc de la sine: rezultate vizibile chiar de la prima sedinta de tratament, obtinute natural si de durata. Tehnica este non-invaziva, asa ca nu trebuie sa ne mai gandim la incizii, ace, operatii sau cicatrici, ci la o diminuare in volum a tesutului adipos, fara urma de durere, atat in timpul tratamentului, cat si dupa finalizarea fiecarei sedinte.

unnamed

Aparatul permite personalizarea fiecarei sedinte in functie de necesitati, lucrand intensiv pe zonele cu probleme, chiar si realizarea independenta a doua tratamente: cel cu laser, recomandat pentru zona abdominala si coapse si radiofrecventa.

Pantaloni si fuste scurte, costume de baie cat mai indraznete – invitatia de a testa Adipolight este astfel deja lansata. Mai trebuie doar adaugate cuvintele cheie: pierdere in centimetri, remodelare corporala, diminiuarea ridurilor corporale si o piele neteda si ferma! Acum e momentul sa va convingeti de rezultate la centrele Chic Salon si saloanele partenere Beauty One!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse