5 zile libere: unde ne distrăm cu copiii

1 Iunie

Încă nu știi ce vei face în această mini-vacanță în care și tu, și prichindelul tău stați acasă? Iată propunerile noastre:

5 zile de distracție

 • Echipa Itsy Bitsy invită toți copiii, părinții și bunicii la a 12-a ediție a festivalului Copiii Colorează Viața, unde ne așteaptă peste 10 ore de bucurie în familie. Cand: 1 iunie 2017, de la 10:00 la 20:00 Unde: Parcul Al. Ioan Cuza (IOR), Bucuresti

Itsy Bitsy 1 iunie

 • Pe 1 si 2 iunie Lego AFI Cotroceni îți construiești jucăria preferată. Între orele 12-19 evenimentul de construcție Lego te așteaptă cu concursuri și surprize în zona de food court, lângă patinoar.

Afi Cotroceni de 1 iunie

 • Teatrul Exclesior organizează pentru copii: Departe de casă – spectacol de teatru muzical (Acting Dream Academy) Nicio școală fără cor – concert; Concursuri cu premii; Degețica – spectacol de teatru (Teatrul EXCELSIOR); Concert Mihai Constantinescu; Dumbrava minunată, regia Gheorghe Naghi – proiecție film; Prezintă Annemary Ziegler

Parc Bazilescu de 1 iunie

 • Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, Creart și Proedus, organizează, în perioada 1-4 iunie, o serie de evenimente dedicate zilei de 1 Iunie. În perioada 3-4 iunie, Calea Victoriei redevine pietonală în cadrul celei de a doua ediții a evenimentului „LA PAS PE CALEA VICTORIEI”.
  Calea Victoriei pietonala
 • Gașca Zurli călătorește în tot Bucureștiul de 1 IUNIE la bordul camionului multicolor care răspândește muzică și veselie. Trupa de artiști va susține câte un spectacol în fiecare sector al Capitalei. Caravana Gașca Zurli va porni din Piața Universității (din fața TNB) la ora 10:00 și va opri pentru reprezentații în următoarele puncte:- Sectorul 1, Parcul Floreasca, ora 10.30 ( b-dul Mircea Eliade)
  – Sectorul 2, Parcul Național, ora 11.40 (strada Maior Ion Coravu)
  – Sectorul 3, Parcul IOR, ora 12.50 (Strada Lotrioara)
  – Sectorul 4, Parcul Carol, ora 14.00 (Piata Libertății)
  – Sectorul 5, Parcul Sebastian, ora 15.10 (Strada Motoc)
  – Sectorul 6, Parcul Crângași, ora 16.20 (Calea Crângași)

  gasca Zurli

Florentina Mușat

Foto: pr, Libertatea, shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber