5 reguli pe care Kate Middleton trebuie să le respecte în momentul nașterii celui de-al treilea copil

Kate Middleton reguli naștere

Familia regală britanică are pregătit câte un set de reguli pentru aproape orice eveniment important, inclusiv pentru cel în care familia se mărește cu un nou membru. Astfel, Kate Middleton trebuie să respecte câteva reguli importante în momentul în care va naște cel de-al treilea copil. 

În această dimineață, Kate Middleton a ajuns la Spitalul St Mary din Paddington, Londra, acolo unde urmează să nască cel de-al treilea copil. Ducesa de Cambridge este în travaliu, iar informația a fost confirmată chiar de către reprezentanții Palatului Kensington.

5 reguli pe care Kate Middleton trebuie să le respecte în momentul nașterii celui de-al treilea copil

Venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment foarte important în orice familie, dar mai ales în familia regală britanică. De acest eveniment fericit se leagă câteva reguli importante pe care Kate Middleton trebuie să le respecte.

1. Regina trebuie să afle prima

Imediat după ce Kate Middleton va naște, prima persoană care va afla vestea cea mare este Regina Elisabeta a II-a. În trecut, prințul William a anunțat-o pe Regina Elisabeta a II-a că este străbunică prin intermediul unui apel telefonic codat. Chiar dacă tradiția spune că anunțul oficial trebuie să se facă pe un șevalet aflat în afara Palatului Buckingham, prințul William și Kate Middleton au ales să anunțe pe Twitter nașterea prințului George, potrivit thesun.co.uk.

2. Cronicarul orașului anunță publicul

Publicul este anunțat de venirea pe lume a unui nou membru prin intermediul unui mesaj rostit de cronicarul orașului, așa cum se întâmplă încă din cele mai vechi timpuri. În cazul prințului George și al prințesei Charlotte, cronicarul Tony Appleton a fost cel care a dat vestea cea mare.

3. Nașterea ar trebui să se facă acasă

Chiar dacă o regulă importantă spune că nașterea ar trebui să se facă la Palatul Buckingham, cea care a încălcat această regulă a fost Prințesa Diana, aceasta aducându-i pe lume de prințul Harry și William la Spitalul St Mary din Paddington. Astfel, Kate Middeton a încălcat și ea această regulă, alegând același spital pentru a naște.

4. Tații nu trebuie să participe la naștere

Momentul nașterii este socotit ca fiind unul foarte intim, motiv pentru care o bună perioadă de timp accesul taților în sala de nașteri a fost complet interzis. Ei bine, această regulă nu s-a mai aplicat din momentul nașterii prințului Charles.

5. Moașele trebuie să păstreze secretul

Moașelor care asistă la nașterea unui membru al familiei regale nu li se permite să dezvăluie informații referitoare la acest lucru. Astfel, ele trebuie să jure că vor păstra secretul.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Laura Cosoi, dezvăluiri despre ultimele luni de sarcină: „Nu îmi place să mi se pună mâna pe burtă. Când mă uit în oglindă nu mă recunosc!'

Andreea Bănică, mesaj emoționant pentru mama ei: Toată viața voi regreta că…'

Emoții mari în familia regală britanică. Kate Middleton se pregătește să nască cel de-al treilea copil

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete