Laura Cosoi, dezvăluiri despre ultimele luni de sarcină: „Nu îmi place să mi se pună mâna pe burtă. Când mă uit în oglindă nu mă recunosc!”

Laura Cosoi se prăgește să devină mamă pentru prima dată, iar în această perioadă a vieții ei, este foarte atentă la alimentația ei. Actrița va naște cel mai probabil în luna iunie, iar acum este însărcinată în șapte luni.

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Laura Cosoi a vorbit cu sinceritate despre felul în care i s-a schimbat viața de când a rămas însărcinată. Chiar dacă nu s-a îngrășat foarte mult, actrița a mărturisit că început să se miște din ce în mai greu.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre ultimele luni de sarcină

De asemenea, Laura Cosoi a mărturisit și cum a reacționat când a aflat că va avea o fetiță, după ce multe luni a fost convinsă de faptul că va avea un băiat.

„Mă simt foarte bine. O viitoare mamă parcă are și mai multă viață decât avea înainte. Sunt norocoasă, am o sarcină ușoară. Nu am luat foarte mult în greutate, dar acum încep să văd că nu pot să mă mai aplec la fel de ușor, pentru că ceva mă ține aici în partea din față. Nu știu dacă s-a schimbat ceva în modul meu de a-mi trăi viața, nu am fost neapărat mai atentă, dar fiecare sarcină e cumva unică și sentimentele pe care le trăiesc acum, nu le-am mai trăit. Am încercat cumva să nu devin eforică și nu simt așa că mă ridic de la sol, nu e ca și cum pot să controlez treaba asta. Dar eu sunt un om rațional, echilibrat și vreau să iau fiecare etapă a vieții treptat.

Sarcina asta a venit ca o binecuvântare pentru mine și pentru Cosmin, o încununare a relației noastre, a căsniciei noastre, un pas firesc. Eu am visat că o să am băiețel și am fost aproape sigură că o să am un băiețel și când colo era fetiță și am avut un șoc.

Nu că nu mi-aș fi dorit fetiță, dar culmea este că mă obișnuisem cu gândul că o să am un băiețel pentru că așa simțeam și probabil că m-au influențat și prietenele mele, toate aveau băieți, în jurul meu toate persoanele nășteau băieți, și am zis sigur o să am și eu băiat. Apoi când am aflat că avem fetiță a fost… și înainte să aflu asta, observam mai mult mamele cu fetițe, cu rochițe și așa mai departe. Și mă gândeam, aa eu nu o să fiu așa, când colo era de fapt un instinct pe care ea mi-l transmitea,' a mărturisit Laura Cosoi, pentru unica.ro.

De asemenea, actrița a dezvăluit că este încă surprinsă de modul în care i s-a schimbat corpul și a precizat că este foarte important ca viitoare mămică să aibă mare grijă la ceea ce mănâncă în perioada sarcinii. După naștere, kilogramele acumulate se topesc destul de greu.

„Dacă iei foarte mult în greutate, e important să te atenționeze cineva, dar contează și cum îți spune. Apoi, este foarte greu să dai toate kilogramele alea jos. Oricum viața ta se schimbă radical în momentul în care apare un copil, în plus față de asta, nu te mai recunoști oricum în oglindă. Eu, chiar dacă nu am luat multe kilograme, și acum tresar pe stradă dacă mă văd din profil, mi se pare că nu sunt eu.

Nu prea îmi place să se uite lumea la burta mea, să intru pe ușă și să te fixeze așa cu privirea, mi se pare foarte ciudat. După ce am spus că nu îmi place să mi se pună mâna pe burtă, nu am mai pățit asta. Doar Cosmin vorbește toată ziua cu ea,' a adaugat Laura Cosoi.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Laura Cosoi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Laura Cosoi, la sala de sport în a șaptea lună de sarcină: „Sunt convinsă că sedentarismul aduce cu el probleme și nu mișcarea'

Laura Cosoi, apariție spectaculoasă la Gala premiilor Gopo 2018. Uite ce ținută a purtat vedeta

Laura Cosoi este însărcinată în șase luni, dar nici nu se încă burtica: „Cea mică e foarte activă, am avut deja nopți nedormite'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete