Andreea Bănică, mesaj emoționant pentru mama ei: “Toată viața voi regreta că…”

Andreea Bănică, mesaj emoționant pentru mama ei: “Toată viața voi regreta că…”

Andreea Bănică și-a pierdut mama în urmă cu mai mulți ani și chiar dacă de la acel moment dificil din viața ei a trecut destul de mult timp, durerea din sufletul artistei nu s-a stins niciodată. 

Cu toate că acum are o familie fericită și se bucură din plin de fiecare moment alături de cei dragi, Andreea Bănică simte în fiecare clipă lipsa mamei. Vedeta a trecut printr-o adevărată dramă atunci când mama ei s-a stins și a reușit cu greu să depășească pierderea suferită.

Andreea Bănică, mesaj emoționant pentru mama ei

Succesul pe care îl are în carieră îi aduce de multe ori satisfacții, iar familia are grijă ca vedeta să aibă mereu zâmbetul pe buze, dar cu toate acestea, nu puține sunt momentele în care dorul de mamă este mai puternic și o copleșește, iar emoțiile sunt foarte puternice. Într-un mesaj emoționant publicat pe contul de instagram, Andreea Bănică a mărturisit cât de mult regretă dispariția mamei. În plus, Andreea Bănică a publicat și o fotografie cu cea care i-a dat viață, iar asemănarea este mai mult decât evidentă. Fanii vedetei nu au rămas indiferenți și au reacționat rapid la postarea acesteia, publicând o mulțime de mesaje de susținere.

“MAMA! Zâmbetul, iubirea, sufletul frumos tu mi le-ai dăruit. Toată viața voi regreta că nu pot să îți mulțumesc pentru ceea ce sunt azi. Îmi lipsești enorm.”, a fost mesajul postat de Andreea Bănică pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică, dar și cu mama acesteia.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Lavinia Pîrva, fotografie emoționantă alături de Ștefan Bănică Jr. Ce a publicat cântăreața pe Internet

Emoții mari în familia regală britanică. Kate Middleton se pregătește să nască cel de-al treilea copil

Bunicul lui Codin Maticiuc a murit. Actorul a scris un mesaj emoționant pentru el: „Îmi pare rău ca n-am apucat să-ți spun, bunicule…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete