Emoții mari în familia regală britanică. Kate Middleton se pregătește să nască cel de-al treilea copil

Kate Middleton la spital

Familia regală britanică trece prin emoții mari. În această dimineață, Kate Middleton a fost transportată la spital, pregătindu-se să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

Kate Middleton se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil

Kate Middleton a fost internată în această dimineață la Spitalul St Mary din Paddington, Londra, după ce a intrat în travaliu. Instituția medicală nu a fost aleasă în mod întâmplător, acesta fiind locul în care s-au născut și prințul George și prințesa Charlotte, cei doi copii ai cuplului regal, prințul William și Kate Middleton.  Cu toate că până acum familia regală nu a făcut publice detalii despre data în care Ducesa de la Cambridge va naște cel de-al treilea copil, în această dimineață, un comunicat venit din partea reprezentanților Palatului Kensington a anunțat că aceasta a ajuns la spital și că se pregătește să nască, potrivit dailymail.co.uk.

Kate Middleton nu a ajuns singură la spital, ci a fost însoțită de soțul acesteia, prințul William. Pentru că și-a dorit să se bucure de discreție totală, acesta a intrat în clădirea spitalului folosind o ușă laterală.

Sarcina lui Kate Middleton nu a fost deloc una ușoară, mai ales în primele luni. Acesta s-a confruntat cu grețuri matinale puternice, lucru care a împiedicat-o să participe la anumite evenimente importante. Mai mult, aceasta nu i-a putut fi alături prințului George în prima zi de școală.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, i-a gătit tatălui său chiar de ziua lui de naștere: „Ei sunt foarte critici' Reacția uluitoare a bucătarului

Ce alint folosește prințul Harry atunci când i se adresează logodnicei sale?

Rachel Weisz și Daniel Craig au dat vestea cea mare. Actrița de 48 de ani este însărcinată

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati