5 produse de frumusețe căzute în dizgrație

Oricât s-ar strădui armata de influenceri și vloggeri din lume să creeze tendințe și să dea tonul în industria de înfrumusețare, pare-se că femeile încă mai au capacitatea de a discerne. Și de a nu se lăsa conduse de ceea ce promovează altii, motivați cel mai probabil de interese financiare. Iată care sunt cele 5 produse de frumusețe căzute în dizgrație: 

La sfîrșitul anului trecut aceștia au încercat să își impună „vocea', aruncând „momeala' tendințelor pentru 2020. Ei bine, femeile au spus un NU clar și hotărât mai multora dintre ele, susținând că în niciun caz nu vor folosi sugestiile propuse de aceștia. Iată care sunt:

Evidențiatorul

Din 2016, pomeții strălucitori și nasurile lucioase sunt văzute peste tot, în special pe Instagram și YouTube. În ciuda intensei promovări a acestui artificiu de make-up, femeile au decis: preferă pielea mată.

Sclipiciul

Produsele de machiaj, de la măști pentru ten la rujuri și dermatograf, au fost „îmbibate' cu mai mult sclipici decat i-ar trebui cuiva. În contextul necesității protejării mediului, doamnele resping categoric ideea de sclipici, care este fabricat din microplastic. În plus, sclipiciul se descompune în contact cu pielea și eliberează substanțe chimice care perturbă activitatea hormonală.

Rujurile metalice

Populare în 2017 și 2019, rujuruile metalice încearcă să se impună și în 2020. Ghinion! Este preferat machiajul cât mai natural, iar rujurile metalice sunt considerate prea îndrăznețe pentru el. Așa că nu se vor bucura de succes, deși sunt disponibile la aproape toate marile branduri.

Șervețelele demachiante

Acest tip de metodă de curățare a tenului a căzut în dizgrație. O mână de ajutor au dat și dermatologii, care au avertizat că șervețelele demachiante sunt nocive pentru ten dar și pentru mediu, avand în vedere că nu sunt biodegradabile. Iată că generațiile tinere sunt mai conștiente vizavi de problemele de mediu, așa că șervețele demachiante cel mai probabil că vor dispărea anul acesta.

Rujurile lichide mate

Rujul lichid a cucerit consumatoarele și încă se poate spune că își trăiește perioada de glorie. Doar că, în practică, cele mate au pierdut teren în favoarea celor lucioase, care sunt o opțiune mai bună pentru că nu usucă buzele.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Efectele negative pe care zahărul le are asupra tenului. Ce probleme pot să apără?

Ce coafuri și tunsori sunt potrivite dacă ai 30, 40, 50 și 60 de ani

Cum să ai grijă de piele: trucuri pentru a evita îmbătrânirea pielii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete